dilerima koji prodaju drogu u većini slučajeva sudije ne smeju ni da odrede pritvor

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
шта мислиш шта је горе по просечног србина и његову породицу

alkohol je deo nase tradicije. ali sam protiv svake zloupotrebe ili preterivanja. skoro svaki zlocin ima neko prethodno desavanje, alkohol je obicno okidac. ne pravdam

droga nije deo nase tradicije. mi smo bogata poljioprivredna zemlja, imamo visak hrane, pa istorijski nemamo potrebe za supstancama za otupljivanje cula

problem droge je ekalirao zato sto su od toga napravili biznis, a svaki biznis nije stran korumpiranim politicarima.

ja bih bio veoma surov i direktan za prodaju droge. trebalo bi da znas kako se postupa sa kriminalcima u vanrednim uslovima. odvedes iza kuce u utepas spijuna ili lopova u ovom slucaju dilera

ipak sve nesto mislim da ih stiti cija i nato

ps bilo je udesa sa naduvanim ili droziranim vozacima. jedan od medijski poznatijih je onaj pre par godina u dimitrija tucovica kada je drogirana slovenka udarila decaka. ne znam da li je preziveo

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vranje-saobracajni-policajci-u-tihom-strajku/

VRANJE - Policijski sindikat Srbije saopštio je danas da su "zbog brutalnog postupanja protiv četvorice saobraćajnih policajaca, kolege iz Policijske uprave u Vranju ušle u 'tihi štrajk' u znak podrške kolegama", dok je je u Policijskoj upravi Tanjugu rečeno da nemaju informacija o bilo kakvom štrajku kolega iz saobraćajne policije.

"Nije po pravu niti je pravedno da se policajcima koji su osumnjičeni za lako krivično delo odredi pritvor od mesec dana. Ne želimo da se mešamo u nezavisnost sudstva, ali moramo da se upitamo da li se zakon primenjuje isto prema svima", kaže se u saopštenju.

U saopštenju se takođe navodi da je četvorici policajaca juče određen pritvor bez ikakvog osnova, "dok u isto vreme
dilerima koji deci prodaju drogu u većini slučajeva sudije ne smeju ni da odrede pritvor".

saopstenje policijskog sindikata ima taj vrlo zanimljiv deo koji sam izvukao u naslov.

sudije ne smeju da pripadnike mafije salju u pritvor? nisam cuo to do sada, ali me ne cudi.

burnih 13 godina vlasti dos-a je mnogo toga loseg dozvolilo ili podstaklo.

kako resiti ovo iz naslova? redovnim postupkom? pa policija kaze da ne moze! onda nekim skracenim. sto se mene tice moze i kineski postupak za trgovce smrcu

kill.jpg

onda ispada da nama vlada mafija u zapadnom maniru a ja da prizivam kineski. bas smo jedna svetska drzava

Mislim da je ta izjava malo suviše emotivno izrečena odnosno da nije realna. Ja još nikad nisam video dilera ispred škole, mislim kako to uopšte treba da izgleda? Tip u mantilu stoji na ćošku i i mrmlja: "buksne, buksne, buksne..." pa stigla bi policija po njega za po sata. nisu ni dileri blesavi, a nemaju ni potrebe za takvim stvarima. Obično se većina kupoprodaje obavlja telefonom i to noćom kad omladina izlazi u grad. Tamo po WCima diskoteka i sličnim mestima se droga prvi put proba, a ne u školskom dvorištu. Tako da mislim da je sva ta priča o "dilerima u školama" najobičnije novinarsko vučenje naroda za nos. Kad pročitaš "dilovo drgu u diskoteci" to i nije neka vest, svi očekuju da bude droge na takvim mestima, ali kad se pročita naslov "dilovao drogu u školi", e to zvuči u najmanju ruku apokaliptično...

alkohol je deo nase tradicije. ali sam protiv svake zloupotrebe ili preterivanja. skoro svaki zlocin ima neko prethodno desavanje, alkohol je obicno okidac. ne pravdam

droga nije deo nase tradicije. mi smo bogata poljioprivredna zemlja, imamo visak hrane, pa istorijski nemamo potrebe za supstancama za otupljivanje cula

problem droge je ekalirao zato sto su od toga napravili biznis, a svaki biznis nije stran korumpiranim politicarima.

ja bih bio veoma surov i direktan za prodaju droge. trebalo bi da znas kako se postupa sa kriminalcima u vanrednim uslovima. odvedes iza kuce u utepas spijuna ili lopova u ovom slucaju dilera

ipak sve nesto mislim da ih stiti cija i nato

ps bilo je udesa sa naduvanim ili droziranim vozacima. jedan od medijski poznatijih je onaj pre par godina u dimitrija tucovica kada je drogirana slovenka udarila decaka. ne znam da li je preziveo

Pa stoji da kanabis nije deo naše tradicije. Međutim iako se ne priča o tome puno, naši stari su umeli da jedu tatulu koja izaziva halucinacije a raste ko korovska biljka na sve strane. Čovek je poročno biće. Alkohol, šećer, kocka...sve su to poroci kojima se čovek odaje da bi mu bilo lepo na kredit. Platiće cenu kasnije u zdravlju....

Pa stoji da kanabis nije deo naše tradicije. Međutim iako se ne priča o tome puno, naši stari su umeli da jedu tatulu koja izaziva halucinacije a raste ko korovska biljka na sve strane. Čovek je poročno biće. Alkohol, šećer, kocka...sve su to poroci kojima se čovek odaje da bi mu bilo lepo na kredit. Platiće cenu kasnije u zdravlju....

mozda. ali se stvarno ne secam da sam naisao podatke o tome za vreme mog odrastanja.

kao mlad u doba socijalizma u mojoj srednjoj skoli je bilo 2 narkomana. kretao sam se svuda u nocnom zivotu i nikada nisam ni ponudjen, mada se priicalo da u cepelinu stavljaju drozu u palacinke. u to doba droga je bila rezervisana za decu crvene burzoazije. imao sam slucaj u porodici diplomatsko dete, devojka 15 godina starosti a vec narkoman

Kazne za dilere su ionako prevelike,nikome ne stavljaju pistolj na celo da kupuju drogu.

I jos nesto-Opasni mafijasi kojima sud ne sme nista prodaju deci droZu ispred skole.

Vec zamisljam Jocu Amsterdama ispred skole kako nutka deci drogu :roll:

Uhapsiti autora zbog pisanja gluposti.

jos jedan branilac bivse vlasti. tri komata do sada. nije lose

mozda. ali se stvarno ne secam da sam naisao podatke o tome za vreme mog odrastanja.

kao mlad u doba socijalizma u mojoj srednjoj skoli je bilo 2 narkomana. kretao sam se svuda u nocnom zivotu i nikada nisam ni ponudjen, mada se priicalo da u cepelinu stavljaju drozu u palacinke. u to doba droga je bila rezervisana za decu crvene burzoazije. imao sam slucaj u porodici diplomatsko dete, devojka 15 godina starosti a vec narkoman

A to je stara priča... "neko mi je nasuo nešto u piće" a u stvari je popio pola litre neke brlje pa se kupao go u fontni i tukao sa žbunom.

I sad je droga rezervisana za one koji imaju para, sirotinja se ne drogira.

http://sr.wikipedia.org/wiki/Татула
http://www.bastovanstvo.rs/index.php?topic=382.0

moji dedovi u bosni su jeli zelene lesnike i imali su izmenjena stanja svesti, to im nije bio porok, smatrali su to sasvim prirodnim tokom. moj otac ih je jeo kao dete.

проблем је у човеку не у супстанци. Ја се напијем ко мајмун па опет не бијем ни жену ни дете. неко попуши џоинт да смири мало стрес или зато што воли, или шта год да му је разлог. држава не сме бити лицемерна у таквим стваримо и опште је познато да је алкохол штетнији по мозак и социјално понашање и по питању зависности од марихуане, али опет пивара је спонзор репрезентације у фудбалу а кад заролаш буксну гледају те ко да си детету некоме забо шриц у вену

уосталом то не чуди с обзиром на то какво је образовање и ко нам све влада. лицемерштине најобичније од судског писара до врховног суда.

живи и пусти друге да живе не пролази ко парола а од либерализације система остали су влажни снови. све је то бизнис и држави одговара да је једно илегално а друго легално не зато што тако треба да буде већ зато што им тако одговара

против легализације и декриминализације су управо дилери и највећи од свих дилера мурија. сиво пуњење приватних буџета би било угрожено

Back