dilerima koji prodaju drogu u većini slučajeva sudije ne smeju ni da odrede pritvor

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/vranje-saobracajni-policajci-u-tihom-strajku/

VRANJE - Policijski sindikat Srbije saopštio je danas da su "zbog brutalnog postupanja protiv četvorice saobraćajnih policajaca, kolege iz Policijske uprave u Vranju ušle u 'tihi štrajk' u znak podrške kolegama", dok je je u Policijskoj upravi Tanjugu rečeno da nemaju informacija o bilo kakvom štrajku kolega iz saobraćajne policije.

"Nije po pravu niti je pravedno da se policajcima koji su osumnjičeni za lako krivično delo odredi pritvor od mesec dana. Ne želimo da se mešamo u nezavisnost sudstva, ali moramo da se upitamo da li se zakon primenjuje isto prema svima", kaže se u saopštenju.

U saopštenju se takođe navodi da je četvorici policajaca juče određen pritvor bez ikakvog osnova, "dok u isto vreme
dilerima koji deci prodaju drogu u većini slučajeva sudije ne smeju ni da odrede pritvor".

saopstenje policijskog sindikata ima taj vrlo zanimljiv deo koji sam izvukao u naslov.

sudije ne smeju da pripadnike mafije salju u pritvor? nisam cuo to do sada, ali me ne cudi.

burnih 13 godina vlasti dos-a je mnogo toga loseg dozvolilo ili podstaklo.

kako resiti ovo iz naslova? redovnim postupkom? pa policija kaze da ne moze! onda nekim skracenim. sto se mene tice moze i kineski postupak za trgovce smrcu

kill.jpg

onda ispada da nama vlada mafija u zapadnom maniru a ja da prizivam kineski. bas smo jedna svetska drzava

A poslednja rečenica mu je glupost za proliv..vlada u zapadnom maniru
Na zapadu su daleko veće kazne za dilere nego u Srbiji...prvo postavi sve informacije, O smešni čoveče

evo jednog koji ustaje u odbranu dos rezima i svih tragicnih posledica. jedan po jedan...ako...da se zna

za nekulturu saljem na ignore, pa ti kako oces - tvoja volja.

A sto se ti ogranicavas na vlast DOS~a ? Ono vrijeme kad je droga cuvana u trezorima banke je bilo dobro ?

Vidiš da taj smešni dečak nema pojma o čemu piše.
Optužuje strane države u kojima je standard stanovništva veći nego u Srbiji, gde je manja nezaposlenost, gde imaju bolje puteve i jeftiniju hranu i gde su veće zatvorske kazne. U USA npr još uvek postoje smrtne kazne.
I onda se nadje neki lokal proliv da nas poliva netačnm informacijama
a najsmešnije je što tim proliv patriotama istorija počinje od 2000 godine, a ujedno je to i najtužnije
Glupost večna, a pamet kratka

Vidiš da taj smešni dečak nema pojma o čemu piše.
Optužuje strane države u kojima je standard stanovništva veći nego u Srbiji, gde je manja nezaposlenost, gde imaju bolje puteve i jeftiniju hranu i gde su veće zatvorske kazne. U USA npr još uvek postoje smrtne kazne.
I onda se nadje neki lokal proliv da nas poliva netačnm informacijama
a najsmešnije je što tim proliv patriotama istorija počinje od 2000 godine, a ujedno je to i najtužnije
Glupost večna, a pamet kratka

nekultura se nastavlja. ides ti lepo medju dos, ldp i ostale cro naseljenike zemlje ignor. medju svoje

verujem da cela struktura mafije koja rastura drogu po svim kaficima i skolama, sto je demokratsko dostignuce, doseze do vrhova ds partije. ds sve kontrolise, pa i ovaj ozbiljan trgovacki obrt.

a dos vlast je postavljena sa zapada. nisam ih ja postavio. ko zna ko je njima shef. drogu moraju da kupe u inostranstvu, tamo je opet zapadna kvislinska vlast, a tranzit ide na zapad

sta se cesto ponavlja - zapad.

jutarnji napad dos spamera j bedna improvizacija, nevesta i vrrrrrrlo neinteligentna

ti se pametnice vrati u ono vreme

ovo vreme je doslo obecanjima da ce sve da se demokratski resi i uredi. i sve se suprotno desilo. zlo je pobedilo

kod nas je od petog oktobra demokratski sistem sa apsolutmom vlascu. zasto onda policijski sindikat kaze to sto kaze?

vec drugi koji brani bivsi rezim i sve sto je pocinjeno
Imas li ti malo pameti ? Jesu li sada na vlasti oni od petog oktobra ili oni od prije petog oktobra ?:eek:
Sto ne rjesavaju probleme ?:think:

Kineski pristup je ipak preteran, ali mnogo ostrije kazne za dilere svakako su potrebne. I obavezno pritvor do okoncanja postupka.
ma nemoj, pa vise pate deca narkomani i njihove porodice, i koliko ce jos zivota da izgube zbog narkomanije, nego sto ce par njih posalju na smrnu kaznu, pa da visis ko ce da se uhvati za dilovanje. Nego vama je ispran mozak sa nekom evropom koja zna koji zakon vam najvise neodgovara;)
treba da uvedu kao u teksasu, kada ti neko udje na privatan posed uperis mu sacmu u glavu i das mu t\rok u sekndama da napusti, sta smo mi budale, radimo samo za lopove i kriminalce, i to sto zaradimo nam otmu]
A ova saobracajna policija, oni su glavni krivac jeli. Njima ce nesto da kazu, kada su ih slali na kosovo da regulisu saobracaj siptarima u ratu, dok su im sekli glave igrali fudbal sa njima to nema veze, ko ebe njihovu decu. I sada ce najveci lopovi u drzavi njih da hapse, jer nekome ne naplatiti kaznu, nekome postenome vozacu. Pa sta ce da uzme, mozda crvenu mito da kupi pampers detetu, strasno, pazi da se neobogati kao ovi politicari, daj im platu pa nece morati. Fora je u tome sto mora da napune budzet koji ce biti opljackan. Ove krimo policajce mogu glat sve pohapsiti i pritvoriti, oni su rak za drzavu, oni sto uzimaju mito sa drogu ubistva i kradje, sve na kolac. Pogotovo politicare, treba ih ostaviti sa 200 e mesecno i to da kazni, jedno 10 godina, pa tek onda mogu da se kandiduju :zcepanje::hahaha:

Poslednja izmena:
Imas li ti malo pameti ? Jesu li sada na vlasti oni od petog oktobra ili oni od prije petog oktobra ?:eek:

nema to veze ko je na vlasti, vojska srbije zavisi od toga koliko SAD dozvoli da trguju sa oruzjem a MUP i DB zavise od toga koliko im CIA BIA DEA.. dozvole da rade sa drogom i ostale krimi aktivnosti.

hvala na pitanju mislim da imam

ti ne bi trebalo tako da pitas, jer po tvom pisanju bio si u zengama 1991. sviznamo da to i nie neka pamet potrebna srbiji

inace ne verujem da je posle petog oktobra na vlasti iko ko ne odgovara zapadu i nato paktu.to vazi i za mafiju

nije non kriv, na nesvesnom nivou. bacalo ga u zivotu tamo vamo.

ali ne mora da sere bez mere, po srbiji

ako se ne razumes u poliku - cuti, qenjaj, manju stetu ces da napravis

ne znam gde je on licno bio i sta je radio ali sad me je nasmejao ..

inace bio sam u nekim specijalnim jedinicima i upoznao razne vrste ljudi koji su prosli svasta i promenio sam stav koji sam imao pre odlaska u vojsku da tamo necu upoznati ljude koji imaju imaju neke ljudske kvalitete, jednostavno tako im je sudbina odredila ili sta vec dok za muriju ne drzim taj stav:lol:

za trgovce smrcu

kill.jpg

шта мислиш шта је горе по просечног србина и његову породицу

sl_vinjak_b.jpg

или

marihuana_4.jpg

и то још у земљи леѕелебији каква је србија. лоши закони са још гором праксом. нема везе социјално је прихватљиво и охрабривано бити конѕумент рубинових деликатеса али зато те вреба четвртак за буксну хаша.
наслушао сам се прича насиље у породици под утицајем алкохола, убиства под утицајем алкохола, саобраћајне несреће под утицајем алкохола. Још нисам чуо за навареног шумахера, за навареног породичног аутократу итд али је једно социјално прихватљиво а друго државни непријатељ

лицимури

има више дилера него гудре у овој земљи а највећи су то сви знају мурија

Back