dilema

za mene postoje stvari kojima se nikad ne bi bavio ni pod razno, jer neke stvari nisu za coveka posto nam je takav algoritam da imamo usadjene granice. bolje postovati nepoznato i ne cackati po njemu, no ici na put koji se po pravilu lose zavrsi po putnike koji imaju jaku zelju da po nepoznatom cackaju.

• Podržavam
Reactions: DUH
evo sad citam u vijesti gore za nekog pevaca
pa se zapitah dal je bolje bit pronadjen mrtav tj.umrijet u samocu ili izdahnut u necije prisustvo
Rađamo se i umiremo sami.Sve između je život, to jest, putovanje.
Mislim da isto kao što čovek ne bira kada se rađa, ne bira ni kako umire.Božja volja,pa se ne treba previše ni opterećivati.Zato živimo život najbolje što možemo, ipak imamo taj jedan jedini.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Kako to da svi govore "Sam/a sam se rodio/la..."
Ja jesam bukvalista, priznajem i nisam smela pre ni da pitam da ne ispadnem glupa, ali sad ću da pitam.
Ja se nisam rodila sama, moja majka je imala jako težak porođaj, i na kraju su me izvukli vakuumom :(
Mnogo ljudi je tu učestvovalo.

E, sad za ovo "Da umrem sam/a shvatam šta se misli, čak i da te pet ljudi drži za ruku, grli te, itd, to je kako bih rekla ISPRAĆAJ a na "put" ideš sam.

P.S. molim neka mi neko objasni ovo "Sam sam se rodio"

A nzn, meni je draza ona - prah si bio, u prah ces se pretvoriti...:lol:

...ma, ta fraza se koristi kad se covek razocara pa shvati da se na nikoga zapravo ne moze u celosti osloniti sem na sebe...il sto b se reklo - meni da nije mene, ja bih se ubila...:lol:

• Podržavam

Back