Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto bi opterecivala druge s taj cin kad je vec strahotanMeni je najveći strah sama da umrem.
Neopisivo je umiranje, kao da toneš u samoću toliko strašnu da ne postoje reči za opisati.
Znam da mi verovatno niko neće verovati, ali umrla sam, i to sam uspela u životu da stignem. 2004., klinička smrt.
nisi samo si sazrila u zivot i sagledala sustineJa smrt vidim kao olakšanje. Jesam li nenormalna?
Ja smrt vidim kao olakšanje. Jesam li nenormalna?
Valjda. Nije baš da ništa nisam uradila sa životom, nemam mnogo kajanja. Imam frku od onih dugih bolesti, mrcvarenja. Ali trenutna smrt? Može i sad.nisi samo si sazrila u zivot mi sagledala sustine
Pa neću da se roknem, nije meni muka od života. Samo nemam strah od smrti.možda si u pravu roknimo se svi
samo kako![]()
ti bi precicu? pa sto cekas idemo pravit tulumaValjda. Nije baš da ništa nisam uradila sa životom, nemam mnogo kajanja. Imam frku od onih dugih bolesti, mrcvarenja. Ali trenutna smrt? Može i sad.
Nije, ali zamisli da ne vidis praunuke i cukununucice, kako bez toga ici u nepoznato...Ja bih da vidim unuka/unuku neposredno pre, a onda da umrem u prisustvu osobe sa kojom sam imala zajednicki zivot, ako mogu bas da biram...
Nije umiranje tako strasno... Mislim, ja ga tako ne zamisljam. To je valjda potanjanje u san iz kog ne moras da se budis vise.
A tebi beše uzeli dozvolu? Ok, idemo da se vozimo ahahahahati bi precicu? pa sto cekas idemo pravit tuluma![]()
Pa....ne znam. Sta ti mislis?Ja smrt vidim kao olakšanje. Jesam li nenormalna?
Ajd, samo malo za nas, tvoje obozavaoce, niko nece znati....Pa neću da se roknem, nije meni muka od života. Samo nemam strah od smrti.
Šta breAjd, samo malo za nas, tvoje obozavaoce, niko nece znati....
rodis se sam i umires samevo sad citam u vijesti gore za nekog pevaca
pa se zapitah dal je bolje bit pronadjen mrtav tj.umrijet u samocu ili izdahnut u necije prisustvo
Jesi li i ti doživeo kliničku smrt?ako ikada budes na ziletu smrti i vratis se na pravu stranu razumeces sta sam rekao