Uhvatio sam voljenu kako flertuje na jednom sajtu ....sad nisam siguran kako da se postavim prema njoj ....kako da je kaznim.... porazgovarao sam sa mojom majkom i stara kaže da računar izbacim iz kuće .....
Daj, druze. Mi ti kazemo sutni govedo, ti sutnes. Mi ti kazemo reci joj da je volis, ti to uradis. Radi sta hoces. Ok, bicu dobar. Ako nije varala, a flertovala je, to je dobra pozicija. To znaci da imate ozbiljne probleme u vezi koje treba da razresite i da vam je veza na izdisaju. Bacanjem kompa pokazujes cvrstu ruku ali ce vas agresija udaljiti. Ako je ljubav zamrla, monotono je, dogovorite se da je oporavite. Vikend gde ste sami i ucinis sve po njenoj zamisli. Kupanje u kadi, masaza, svecice, ukusna klopa koju ona voli, a ti ces da napravis. Moras da foliras da si onaj covek za koga se ona odlucila da uda, a ne derle i idiot kakvi inace jesmo. I strpljenja imaj. Dodaj faktor iznenadjenja, zene to vole. Ne mora da zna gde je vodis. Zavezi joj oci pre nego sto joj pokazes nesto. To jaca poverenje. Ako ti dozvoli, videce da joj pruzas nesto lepo. Onda idu perverzna saputanja, secanja na dobre dane, zene se pale na lepa secanja jer probudjuju emocije. Ako negde daje otpor, pusti joj, ne forsiraj. Opipavaj granicu, pa kada vidis da je pomerena, probaj ponovo.
- - - - - - - - - -
I pokazi joj posle da drugu sansu nece dobiti. Napravis granicu i to mora da se postuje. Svaku granicu cuvaj, ako negde popustis na sitnici, videce da moze da je pomera. Tad si se s?****.