Troublemaker1
Obećava
- Poruka
- 87
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhvatio sam voljenu kako flertuje na jednom sajtu ....sad nisam siguran kako da se postavim prema njoj ....kako da je kaznim.... porazgovarao sam sa mojom majkom i stara kaže da računar izbacim iz kuće .....
Another OneNeka se igra malo
![]()
Uhvatio sam voljenu kako flertuje na jednom sajtu ....sad nisam siguran kako da se postavim prema njoj ....kako da je kaznim.... porazgovarao sam sa mojom majkom i stara kaže da računar izbacim iz kuće .....
kako bezopasanPrati situaciju i vidi jel to samo bezopasni flert ili nesto ozbiljnije.
da je kazniš ?
ako od majke tražiš savet kako da postupiš sa ženom onda mi je sve jasno...nije ni čudo što ti žena flertuje
Ona zna da sam uvek spreman za igru
Ja aj tretman provodim više od petnaest godina pošto je pri upoznavanju bila jako mlada imao sam dosta posla da je dovedem u red ...sad se počela otimati ..
Ocigledno nisi dovoljno dobarne palis je kao oni na chatu
pristupi perverzno strastveno i pozudno i zeli je kao oni na chatu
tj na FB gde god
![]()
Ako su se verbalno shamarali, ne racunaj to kao flert.![]()
Kažnjavaj odma u startu, jer ako se otme kontroli.... zabrani joj računar, oduzmi mobitel... sve dok se ne popravi...nemam sad više ideja o kažnjavanju, pitaj majku, ona će sigurno znati.
Oteo sam pametni telefon i dao joj staru nokiju jer ipak treba da ima telefon kad je nazovem da se može javiti ...ruter nosim na posao
Kažnjavaj odma u startu, jer ako se otme kontroli.... zabrani joj računar, oduzmi mobitel... sve dok se ne popravi...nemam sad više ideja o kažnjavanju, pitaj majku, ona će sigurno znati.
Kazi coveku da si to bio ti, da se ne muci![]()
prijatelju...ne znam koliko godina imaš, ali čim si 15 godina u braku nisi baš mlad...i trebao bi da znaš da otimanje telefona, ukidanje kompjutera i te stvaari ne mogu da je spreče da te prevari ako je rešila...bolje razgovaraj s njom, a sa sobom se preispitaj šta je dovelo do toga
a šta ako su jedno drugom slovima opisivali šta bi si radili![]()