Dilema

Troublemaker1

Obećava
Poruka
87
Uhvatio sam voljenu kako flertuje na jednom sajtu ....sad nisam siguran kako da se postavim prema njoj ....kako da je kaznim.... porazgovarao sam sa mojom majkom i stara kaže da računar izbacim iz kuće .....

Ja aj tretman provodim više od petnaest godina pošto je pri upoznavanju bila jako mlada imao sam dosta posla da je dovedem u red ...sad se počela otimati ..

znaš kako kažu...pritisni jače sve više skače
a i šteta što si majku slušao prilikom "prevaspitanja" tj. "dovođenja u red"...jer zna se da majke nisu baš najobjektivnije kada su u pitanju žene njihovih sinova
a i neke stvari se nauče od oca

Kažnjavaj odma u startu, jer ako se otme kontroli.... zabrani joj računar, oduzmi mobitel... sve dok se ne popravi...nemam sad više ideja o kažnjavanju, pitaj majku, ona će sigurno znati.

Ako su se verbalno shamarali, ne racunaj to kao flert. :lol:

a šta ako su jedno drugom slovima opisivali šta bi si radili :sad2:

- - - - - - - - - -

drugo jako mlada...ako si ti stariji od nje pa alatka počela da ti šmelcuje i to je možda razlog što ono što nema kući traži van kuće...dobar ****** mir u kući rekli stari latini

sve u svemu moguće da je taj flert samo posledica nečega...razmisli o tome

Kažnjavaj odma u startu, jer ako se otme kontroli.... zabrani joj računar, oduzmi mobitel... sve dok se ne popravi...nemam sad više ideja o kažnjavanju, pitaj majku, ona će sigurno znati.

Oteo sam pametni telefon i dao joj staru nokiju jer ipak treba da ima telefon kad je nazovem da se može javiti ...ruter nosim na posao

Oteo sam pametni telefon i dao joj staru nokiju jer ipak treba da ima telefon kad je nazovem da se može javiti ...ruter nosim na posao

prijatelju...ne znam koliko godina imaš, ali čim si 15 godina u braku nisi baš mlad...i trebao bi da znaš da otimanje telefona, ukidanje kompjutera i te stvaari ne mogu da je spreče da te prevari ako je rešila...bolje razgovaraj s njom, a sa sobom se preispitaj šta je dovelo do toga

Onda ce izaci u grad i pronaci nekog :zper: ili neke boyse :mrgreen: Moras je ukrotiti :per: dok nije kasno :lol:

- - - - - - - - - -

Kazi coveku da si to bio ti, da se ne muci :lol:

Nebi verovao :lol:

prijatelju...ne znam koliko godina imaš, ali čim si 15 godina u braku nisi baš mlad...i trebao bi da znaš da otimanje telefona, ukidanje kompjutera i te stvaari ne mogu da je spreče da te prevari ako je rešila...bolje razgovaraj s njom, a sa sobom se preispitaj šta je dovelo do toga

Videćemo .... stara je uzela 20 dana odmora trenutno je kod nas kad sam odsutan idu skupa na sve termine koje ima ....a njenu majku sam naručio na tri mjeseca da dodje ....

Back