Dilema

Ima jako posjećena tema o paljenju muškaraca na mršave žene, e ja imam problem pošto sam kus budale, tj krupan, iznad 100 kila i nastojim skinut desetak i više kila ali mi žene ne daju. zahtjevaju da ostanem ovakav, krupan. pitanje je šta je vama ženama. mi izgibosmo po teretanama a vi ne cijenite tu muku.di nestadoše one žene koje su volile šlang tipove , sportaše, manekene. jel možda to skuža( izlaz) da i vi možete malo opustit život i ne izgledat savršeno?

desi seceru :flert:

volim ja krupne momke, da moze pertle da veze a da ne mora da chucne
da je u kondiciji i da se sam lepo oseca
jer ako nije tako, onda je los i segz, jer nema dinamike brzo se zamara itd
posto sam u dobroj kondiciji smorilo bi me:confused:

Ima jako posjećena tema o paljenju muškaraca na mršave žene, e ja imam problem pošto sam kus budale, tj krupan, iznad 100 kila i nastojim skinut desetak i više kila ali mi žene ne daju. zahtjevaju da ostanem ovakav, krupan. pitanje je šta je vama ženama. mi izgibosmo po teretanama a vi ne cijenite tu muku.di nestadoše one žene koje su volile šlang tipove , sportaše, manekene. jel možda to skuža( izlaz) da i vi možete malo opustit život i ne izgledat savršeno?

Lazu te.

Samo nece da te povrede i kazu da si debeo :hvala:

Lazu te.

Samo nece da te povrede i kazu da si debeo :hvala:

pa sad , debeo. pošto ja ko decenijski sportaš imam malo veće kriterije u vezi fizičke spreme i izgleda ja sebi sad izgledam debeo, a možda je to nekom ok. premda ne moš vratit godine, uživanje u lipoj spizi, sedeljke , a i statičan posao da doprinos, ma na kraju krajeva nek bude kako žene kažu.

Back