Dilema

Da li želite da muškarci učestvuju u diskusijama?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hvala, takve komplimente retko dobijam. :hvala: :lol: Neke tete Madjarice se ne bi slozile s tobom, pre bi rekle da sam za staro gvozdje. :rumenka: :lol:

Pa dobro, malo popularnosti nikome ne skodi, rekoh vec da forumasice smatraju kako medju forumasima ne mogu da nalete na Dejvida Bekama. :lol:
Pa dobro Brate,

tako si se postavio, sa takvim rezonom, i neznam odakle ti to da je meni potrebna popularnost. :lol:

A te Mađarice davaj vamo! Ja sam čika doca za njih, meni nemogu odoleti. Još kao klinac u Zrenjaninu sam se na njima vežbao. :lol:

A te forumske fazone, likovi iz filmova, sitna su riba za mene, osim što imaju puno love... :lol:

Pa dobro Brate,

tako si se postavio, sa takvim rezonom, i neznam odakle ti to da je meni potrebna popularnost. :lol:

A te Mađarice davaj vamo! Ja sam čika doca za njih, meni nemogu odoleti. Još kao klinac u Zrenjaninu sam se na njima vežbao. :lol:

A te forumske fazone, likovi iz filmova, sitna su riba za mene, osim što imaju puno love... :lol:

Ehe, lako je bilo u tim momackim danima, oprobaj se ti sada s njima brajko moj, pa da vidis koliko su zahtevne, koliko tu truda treba uloziti i koliko vestine pokazati, pogibija je to... :rumenka: :lol:

Sto se tice popularnosti i ostalog da se primetiti da se od prvog posta na ovoj temi shalim. :)

Ehe, lako je bilo u tim momackim danima, oprobaj se ti sada s njima brajko moj, pa da vidis koliko su zahtevne, koliko tu truda treba uloziti i koliko vestine pokazati, pogibija je to... :rumenka: :lol:

Sto se tice popularnosti i ostalog da se primetiti da se od prvog posta na ovoj temi shalim. :)
Verujem ti Brate,

Bio sam pre nekoliko godina na svadi kod Brata, ista situacija kao i pre, sa Madjaricama. Podeljene su u dve grupe, oe koje nevole Srbe, i one koje luduju za nama. :lol:

Mogu ti reči da sam se jedva uzdržavao, na svadbi, jer mi je bila i žena samnom. :lol:

Naravno, razumeo sam da se šališ, živ bio. :ok:

Poslednja izmena:

Back