Dilema

Da li želite da muškarci učestvuju u diskusijama?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Pošto očigledno je ovde na pdf nastao haos, nezadovoljstvo koje ispoljavaju pojedini, za koje neću reći ni da su u pravu ni da nisu, voleo bih da izglasamo, tj konkretno Dame, o učešću muškaraca na ovom prf-u pod nazivom Žene. :)

Poslednja izmena:
okrugli, ti si naivan.

pdf žene je koncipiran pre svega kao mesto gde će žene nesmetano ispoljiti svoju kreativnost slobodu jednakost itd a sad to što to podrazumeva nesputano iživljavanje nad kukavcima muškarcima koji ovde obitavaju i istresanje nad njima vekovne frustracije ženske potčinjenosti koja se na neki volšeban način skupila u svakoj od njih te na taj način multiplicirala, te posledica svakodnevne patnje izazvane manje ideološkim a više praktičnim problemima (čitaj osobnim kompleksima), kao i to da u tome imaju bezrezervnu podršku i potpuno jednostranu arbitražu moderatorki ovdašnjih - to je neka druga priča, odsnosno kao što i sam vidiš, ti muškarci su neizostavni deo pomenute terapije :lol:

okrugli, ti si naivan.

pdf žene je koncipiran pre svega kao mesto gde će žene nesmetano ispoljiti svoju kreativnost slobodu jednakost itd a sad to što to podrazumeva nesputano iživljavanje nad kukavcima muškarcima koji ovde obitavaju i istresanje nad njima vekovne frustracije ženske potčinjenosti koja se na neki volšeban način skupila u svakoj od njih te na taj način multiplicirala, te posledica svakodnevne patnje izazvane manje ideološkim a više praktičnim problemima (čitaj osobnim kompleksima), kao i to da u tome imaju bezrezervnu podršku i potpuno jednostranu arbitražu moderatorki ovdašnjih - to je neka druga priča, odsnosno kao što i sam vidiš, ti muškarci su neizostavni deo pomenute terapije :lol:
:lol:
Da, znam sve to, potpuno si u pravu, ali ovo je moralo ovako da se desi, da se, takoreći, udari u zid. Jer sve ovo nije zbog mene proisteklo, ja sam samo "slučajni" prolaznik, i kao što rekoh, ovde nisam ni dve nedelje, na ovom PDF Život, iako sam na Forumu par godina. :lol:
Verovatno nisi pratio komplet fabulu, pa zato smatraš da neznam što šta. :lol:
U svakom slučaju, nemoderišem ja ovde, niti sam neki faktor koji će uticati na bilo šta, i hrabro ću se povući iz odavde.
Ispratiću ovu temu neko vreme, ali neću diskutovati više ni na jednu temu, pa čak ni na one koje sam ja otvorio.

Zadovoljni? :lol:

Poštujem :)
I treba da znamo da li smo na smetnji, kad ni crtanjem nekad neznamo da smo suvišni. :lol:
I treba da imate vaš kutak da vas niko ne ometa. :lol:
Ja predlozila da svako ostavi spisak "nepozeljnih" pa da znaju ljudi sa spiska na cemu su. Gde smeju da zalaze, gde ne, s kim da se grle, koga da izbegavaju. :zroll:

Prica o "kutku" je tako bljak, bajato i budjavo zvuci.... :bljuc: ...povedite i mene u tom slucaju. :lol:

Pošto očigledno je ovde na pdf nastao haos, nezadovoljstvo koje ispoljavaju pojedini, za koje neću reći ni da su u pravu ni da nisu, voleo bih da izglasamo, tj konkretno Dame, o učešću muškaraca na ovom prf-u pod nazivom Žene. :)
Otkud to pitanje uopste? Ako nekom neko smeta ima u ponudi opciju ignore, ako bi neko da se izoluje postoji opcija privatnih grupa...

Ja predlozila da svako ostavi spisak "nepozeljnih" pa da znaju ljudi sa spiska na cemu su. Gde smeju da zalaze, gde ne, s kim da se grle, koga da izbegavaju. :zroll:

Prica o "kutku" je tako bljak, bajato i budjavo zvuci.... :bljuc: ...povedite i mene u tom slucaju. :lol:
Da u pravu si, i ja se slažem sa tobom.

Ali đabe to, kad ovih par "muškaraca" koji misle da je ovo njihov harem, i da sve žene nesme opušteno da diskutuju sa ostalima, neće n to pristati.

Ali, ajde da vidimo.:lol:

- - - - - - - - - -

Kako si putovao? Mislim zbog ovog vetra i snega.
Ma nemam pojm, kao da mi vetar duva i u sobi, brrrr.. :lol:

- - - - - - - - - -

Otkud to pitanje uopste? Ako nekom neko smeta ima u ponudi opciju ignore, ako bi neko da se izoluje postoji opcija privatnih grupa...
A pa nemože tako, ovo je nečiji harem, o tome se radi, ako nisi znala. :lol:
PA ti ni neznaš da si već u tefter nekom od haremskih gazda? :lol:

Jednom su me prevarile žene da proslavljam 8. mart u nekom hotelu.
Ajooj užasa! Bez muškaraca u hotelskoj sali.... Došlo mi je da povraćam u obližnji bazen. (Nisam bila pijana)
Da ne pišu baljezgarije na onom pdf. Muškarci, išla bih tamo.
Kad primetim da neki muškarac ovde truća gluposti, ne komuniciram sa njim i to je jednostavno rešenje.
Nemam nameru da zagovaram egzodus muškaraca sa ovog dela foruma.

Postoje muškarci na pdf-u Žene? Od kada?:eek:
Od kad zapadnu u labilnost pa dobiju na karakteru.
p0125.gif

Back