gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštujem......Da!
okrugli, ti si naivan.
pdf žene je koncipiran pre svega kao mesto gde će žene nesmetano ispoljiti svoju kreativnost slobodu jednakost itd a sad to što to podrazumeva nesputano iživljavanje nad kukavcima muškarcima koji ovde obitavaju i istresanje nad njima vekovne frustracije ženske potčinjenosti koja se na neki volšeban način skupila u svakoj od njih te na taj način multiplicirala, te posledica svakodnevne patnje izazvane manje ideološkim a više praktičnim problemima (čitaj osobnim kompleksima), kao i to da u tome imaju bezrezervnu podršku i potpuno jednostranu arbitražu moderatorki ovdašnjih - to je neka druga priča, odsnosno kao što i sam vidiš, ti muškarci su neizostavni deo pomenute terapije![]()
Pošto očigledno je ovde na pdf nastao haos, nezadovoljstvo koje ispoljavaju pojedini, za koje neću reći ni da su u pravu ni da nisu, voleo bih da izglasamo, tj konkretno Dame, o učešću muškaraca na ovom prf-u pod nazivom Žene.![]()
Nemam pojma ,samo što stigoh.Postoje muškarci na pdf-u Žene? Od kada?![]()
Ja predlozila da svako ostavi spisak "nepozeljnih" pa da znaju ljudi sa spiska na cemu su. Gde smeju da zalaze, gde ne, s kim da se grle, koga da izbegavaju.Poštujem![]()
I treba da znamo da li smo na smetnji, kad ni crtanjem nekad neznamo da smo suvišni.![]()
I treba da imate vaš kutak da vas niko ne ometa.![]()
Nemam pojma ,samo što stigoh.![]()
Otkud to pitanje uopste? Ako nekom neko smeta ima u ponudi opciju ignore, ako bi neko da se izoluje postoji opcija privatnih grupa...Pošto očigledno je ovde na pdf nastao haos, nezadovoljstvo koje ispoljavaju pojedini, za koje neću reći ni da su u pravu ni da nisu, voleo bih da izglasamo, tj konkretno Dame, o učešću muškaraca na ovom prf-u pod nazivom Žene.![]()
Ja predlozila da svako ostavi spisak "nepozeljnih" pa da znaju ljudi sa spiska na cemu su. Gde smeju da zalaze, gde ne, s kim da se grle, koga da izbegavaju.
Prica o "kutku" je tako bljak, bajato i budjavo zvuci.......povedite i mene u tom slucaju.
![]()
Da u pravu si, i ja se slažem sa tobom.Ja predlozila da svako ostavi spisak "nepozeljnih" pa da znaju ljudi sa spiska na cemu su. Gde smeju da zalaze, gde ne, s kim da se grle, koga da izbegavaju.
Prica o "kutku" je tako bljak, bajato i budjavo zvuci.......povedite i mene u tom slucaju.
![]()
Ma nemam pojm, kao da mi vetar duva i u sobi, brrrr..Kako si putovao? Mislim zbog ovog vetra i snega.
A pa nemože tako, ovo je nečiji harem, o tome se radi, ako nisi znala.Otkud to pitanje uopste? Ako nekom neko smeta ima u ponudi opciju ignore, ako bi neko da se izoluje postoji opcija privatnih grupa...
A pa nemože tako, ovo je nečiji harem, o tome se radi, ako nisi znala.![]()
Pa moračeš da pratiš malo teme, diskusije, vidi se jasno.. Uvidečeš sama. Ja sam ovde takođe nov, nepoznajem pobliže mnogo njih.Ja sve sto je zanimljivo propustim.
Ciji harem, medju nama?![]()
To mu dođe ko ona priča o klanovima što su je svojevremeno zagovarale pojedine članice.
Daj molim te, vidi ima li i mene na spisku, kad vec telofoniras.Ja sve sto je zanimljivo propustim.
Ciji harem, medju nama?![]()
A pa ja bas pomno pratim i nisam primetila nista tako zanimljivo, to su neke zavrzlame iza kulisa onda.Pa moračeš da pratiš malo teme, diskusije, vidi se jasno.. Uvidečeš sama. Ja sam ovde takođe nov, nepoznajem pobliže mnogo njih.![]()
Dok one heklaju u kutku mi cemo da ih gadjamo kokicama.![]()
- - - - - - - - - -
Daj molim te, vidi ima li i mene na spisku, kad vec telofoniras.![]()
Od kad zapadnu u labilnost pa dobiju na karakteru.Postoje muškarci na pdf-u Žene? Od kada?![]()
?A pa ja bas pomno pratim i nisam primetila nista tako zanimljivo, to su neke zavrzlame iza kulisa onda.
Mora da sam ja van svih tokova i... spiskova.![]()
?
Ti nevidiš dobro? A tema koja mene navela da ovu postavim? a druge direktne teme sa naokolo tekstovima? Indirektnim napadima i na žensko i na muško?![]()
?
Ti nevidiš dobro? A tema koja mene navela da ovu postavim? a druge direktne teme sa naokolo tekstovima? Indirektnim napadima i na žensko i na muško?![]()