- Poruka
- 7.025
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
s TO JE TAcNO AL NIje ok da volis tete...jer,mislim da ce ti se mama ljutiti...NaraYan:Vragolasta Amfibija:ok...reci to u deminutivu sad !!!NaraYan:Godine su samo brojevi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Godinice su samo brojchici.
El dobro?
Vragolasta Amfibija:s TO JE TAcNO AL NIje ok da volis tete...jer,mislim da ce ti se mama ljutiti...NaraYan:Vragolasta Amfibija:ok...reci to u deminutivu sad !!!NaraYan:Godine su samo brojevi...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Godinice su samo brojchici.
El dobro?
izmenjaj rec tetkica po padezima sada i onda cu ti otkriti tajnu.!
CaLiMeRo:Ready, steady, glypeady - GO!ops:
ops: :wink:
![]()
ops:
MENI SE OVAJ PREDLOG DOPO...NaraYan:divlja u srcu:Zamislite sledecu situaciju. Dobijete sansu da skenjate nevidjenog licemera koji samo gleda svoje dup*e i samo radi u cilju svog opstanka ne mareci pritom za druge koje iskoriscava po potrebi. Vi apsolutno nemate koristi, a ni stete da ga skenjate. Da li bi iskoristili tu priliku ili ne, ako to donosi boljitak za mnoge?
Ne bih se dvoumila da licemer nema malog slatkog klinca.![]()
Ma nemoj to da radish.
Skenjace se on sam kad tad [ako do sada nije] a to ce biti gore nego da mu svi sa foruma udare po macolu.:wink:
Vragolasta Amfibija:jesi li siguran za akuzativ?
zasto ti je trebalo 6,5 sati da odgovoris na ovo pitanje?
nisi valjda obnavljao? :shock:
a...tajna....
pridji blize...shapnucu ti...shhhhhhh...
spark:MENI SE OVAJ PREDLOG DOPO...NaraYan:divlja u srcu:Zamislite sledecu situaciju. Dobijete sansu da skenjate nevidjenog licemera koji samo gleda svoje dup*e i samo radi u cilju svog opstanka ne mareci pritom za druge koje iskoriscava po potrebi. Vi apsolutno nemate koristi, a ni stete da ga skenjate. Da li bi iskoristili tu priliku ili ne, ako to donosi boljitak za mnoge?
Ne bih se dvoumila da licemer nema malog slatkog klinca.![]()
Ma nemoj to da radish.
Skenjace se on sam kad tad [ako do sada nije] a to ce biti gore nego da mu svi sa foruma udare po macolu.:wink:
MISLIM NA MACOLE...![]()