Dilema

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro da si je naucila al to siustvom bi i sama shvatila nije taj profesor izmislio vrucu vodu.

kad je utakmica mozes da mi pricas necu te slusati, znaci nije vreme za pricu vec strasno navijanje.

inace me drugari i drugarice cene jer slusam..malo manje vole kad im kazem sto mislim...al moji prijatelji su navikli i znaju kako to mislim i da moraju i sa istinom da se suoace ako mi pricaju i pitaju.
doduse naucio sam da neki samo zele da se isprazne a ne da im kazem nesto :)))

seks i ljubav ako ne radis sa 100 koncentracije i paznje stvara osecaj nepaznje :)

OK :))))))

Pa eto,vidis, ja sam dozivela kao "otkrivenje" kada sam to cula od profe....

Ja prihvatam samo kompromis da se vidjanje dogodi pre ili posle utakmice,ako je moguce...pa da tobude win-win situacija....
Naravno da devojka treba da podrzi i njegove aktivnosti uslobodno vreme,koje ga zabavljaju....

Pre par godina sam naucila nesto: Bila sam na predavalju jednog profesora sa Fililoskog fakulteta u Beogradu-odsek Knjizevnost.
On je rekao jednu jako pametnu recenicu: " Najvece greseke se desavaju zbog nedostatka paznje"

To je prica o tome da treba samo jednu stvar raditi-sa punom paznjom- i sasvim se posvetiti tome..Ako pises nesto, imaj 100% koncentracije, ako slusas nekog- slusaj ga sa 100% paznje........ Ako gledas utakmicu- opusti se i uzivaj bez da ti neko sa strane smeta!

A vi sada vidite koliko veza samo propadne jer muskarac/ili zena ne slusa svog partnera sa paznjom i punim razumevanjem......
pa jeste al isto tako treba biti sposoban napraviti razliku izmedju bitnog i nebitnog...ne zasluzuje sve isti nivo paznje :lol:

Hocu samo da kazem ovim devojkama svoje misljenje,koje misle da preterujem....

Znate koliko poznajem zena kojima muskarci nisu hteli da pomognu kada je beba bila mala da ostaju nocu budni i zamene ih u dezuranju ??
A to je zato sto devojke u vezi tolerisu svasta, a ne upeli im se "crveno svetlo" ...a kad se desi ovaj slucaj-onda je kasno!

svasta ovo samo moze da napise koja nema blage veze sa zivotom, kad dodju deca totalno se menjaju zivot i navike i drugacije se ponasaju oba roditelja...:dash:
porediti to sa utakmicom misliiim :roll:

svasta ovo samo moze da napise koja nema blage veze sa zivotom, kad dodju deca totalno se menjaju zivot i navike i drugacije se ponasaju oba roditelja...:dash:
porediti to sa utakmicom misliiim :roll:

HAHAHAHA...Naivan si :)

Kako su se ponasali pre dece ovi ocevi koji hoce da spavaju dok beba nocu place??:confused:

- - - - - - - - - -

Gledali su utakmicu kad su hteli, i ugadjali sebi..... i ne znaju sta je zrtva za drugu osobu!

- - - - - - - - - -

Sebicnjaci!

Veceras je utakmica koju cekas vec duze vreme na TV-u. Par dana se zbog obaveza nisi video sa devojkom.
Zove te i prica ti koliko joj nedostajes i kaze kako bi volela da odete negde u setnju veceras, na kaficu, picence...

Sta radis ? Prihvatas izlazak i mrzis samog sebe ili odbijas kategoricki , pa nek bude ta bude.

ne gledam fudbal,ti pavijani su smesni,naravno sa devojkom uza zid!gledam fudbal phhhhh,zabole me;)

- - - - - - - - - -

ko me nema taj me sanja :lol:

ko ce tebe da sanja:(

- - - - - - - - - -

ko me nema taj me sanja :lol:

ko ce tebe da sanja:(

- - - - - - - - - -

Kazem joj da ne moze nikud da izlazi i da sedi kuci.
Zavalim se i gledam utakmicu.

kad si koookosh

HAHAHAHA...Naivan si :)

Kako su se ponasali pre dece ovi ocevi koji hoce da spavaju dok beba nocu place??:confused:

- - - - - - - - - -

Gledali su utakmicu kad su hteli, i ugadjali sebi..... i ne znaju sta je zrtva za drugu osobu!

- - - - - - - - - -

Sebicnjaci!
pa kad nisu sigurni ni dal su oni ocevi....
polovnjacooooo :lol:

E tu smo.... hahahaha

Mislis da muskarci manje postuju svoje supruge, jer u brak ne udju nevine?
Tj. udju kao polovnjace :mrgreen:

i na taj nacin im se svete....tj. ne cimaju se previse za njih

E tu smo.... hahahaha

Mislis da muskarci manje postuju svoje supruge, jer u brak ne udju nevine?
Tj. udju kao polovnjace :mrgreen:

i na taj nacin im se svete....tj. ne cimaju se previse za njih
vidji ti malu :per:
hm
paaa recimo da su svesni da su jeftino prosli....
svaki je na nekom nivou svesno il nesvesno ukapirao i zna da je njegova zena drolj.a , da je bila sa minimum dvojicom a cesto sa desetoricom, sazna se u medjuvremenu ovako il onako za par njih sigurno.....

jedini nacin da ne prokljucas od ljubomore ,sujete, ponosa ,je da je ne volis inace ces izgoreti i taj djavo (s kim ,kako ,koliko) ce te kopkati ostatak zivota.

Meni ponos nije dozvoljavao da ozenim polovnjacu ,sigurno bi batalio zene da nisam uspeo sem za povremenu kres semu...

al hoce ljudi decu, i busnu zenu koja ide pride kao nuzno zlo uz njih , oni cuvaju svu svoju preostalu ljubav samo za malisane ,blebetajuci inkubator ko shisha....

vidji ti malu :per:
hm
paaa recimo da su svesni da su jeftino prosli....
svaki je na nekom nivou svesno il nesvesno ukapirao i zna da je njegova zena drolj.a , da je bila sa minimum dvojicom a cesto sa desetoricom, sazna se u medjuvremenu ovako il onako za par njih sigurno.....

jedini nacin da ne prokljucas od ljubomore ,sujete, ponosa ,je da je ne volis inace ces izgoreti i taj djavo (s kim ,kako ,koliko) ce te kopkati ostatak zivota.

Meni ponos nije dozvoljavao da ozenim polovnjacu ,sigurno bi batalio zene da nisam uspeo sem za povremenu kres semu...

al hoce ljudi decu, i busnu zenu koja ide pride kao nuzno zlo uz njih , oni cuvaju svu svoju preostalu ljubav samo za malisane ,blebetajuci inkubator ko shisha....

Razumem te u potpunosti!

Sigurna sam da svaki muskarac u potsvesti se oseca bas tako.... koji je ozenio "polovnjacu" ;)

A sto nisi nasao neku koja nije polovnjaca?

Veceras je utakmica koju cekas vec duze vreme na TV-u. Par dana se zbog obaveza nisi video sa devojkom.
Zove te i prica ti koliko joj nedostajes i kaze kako bi volela da odete negde u setnju veceras, na kaficu, picence...

Sta radis ? Prihvatas izlazak i mrzis samog sebe ili odbijas kategoricki , pa nek bude ta bude.

Utakmica uvek ima prioritet

Ako ti je momak, verovatno će prihvatiti.
Ali, posle dosta godina braka najpametnije
je kupiti dva televizora.

Ili se razmenjivati s komšijom -
muški u jedan,
ženske u drugi stan.

PS. Ako muškima kupiš pivce
svi će da Te vole.

jel ovde fora ko je 'bitniji', ona ili utakmica?
ako jeste, klinačka je.
prvo nikad ne bih bila (da sam muško) sa nekom koja će mi uzdisati kako joj nedostajem i pozivati u šetnji'ce (ne vidim svrhu pomenute radnje).
ako bih se kojim slučajem i zayebala, onda bi morala da pričeka da se utakmica završi. ili da ide sama u šetnju... ili sa nekim ko ne gleda utakmice.

Poslednja izmena:

Back