Ne pratim sport
Ali bio sam u slicnoj situaciji gde sam nesto cekao dugo dugo vremena, to je trebalo da traje ceo vikend, a eto, devojka mi je bila u drugom gradu.
Bilo je tu i nekih drugih problema, odlaganja, a bas se pogodilo tada, za inat bas, da ne duzim, ali dvoumio sam se stvarno, a na kraju sam odlucio da se vidim sa njom i da provedemo dan zajedno. Jeste, pola vikenda je propalo za moje aktivnosti, ali ok.
Ona je bila srecna tog dana, i meni je bilo lepo tako da je vredelo toga.
Zato sam odbijao druge aktivnosti koje mi se nisu svidele, koje bi me ubile u pojam cak i ako nisam imao druga posla.
Kompromis je kljuc, lupam sada, glupo je da recimo ne mozete da se vidite cele nedelje, i onda eto samo slobodno subota i pola nedelje, a ti svake subote bi da gledas utakmicu ili radis nesto drugo.
I ona nekada treba da napravi kompromis, posebno ako nije neka zeznuta situacija kao ona gore, 1.5 dana od 7 slobodno.
Utakmica se snimi, ne moras da gledas vesti, ima reprize, najmanji problem, ali kao sto rekoh, ne treba uvek i samo jedna strana da cini ustupke.
Znam tako parove, on kod nje odgleda utakmicu, ona se mozda malo smori, ali bar su zajedno, i onda imaju celo vece za sebe, i svi srecni i zadovoljni.