Dilema

Gledam pre par dana pita jedna solidna drugarica drugu debelu, jos onako leto pa sva masna , kad ces da se udajes..Ona kao -ma necu nikad , ne pada mi napamet. A ja pomislih u sebi -pa niko normalan te nebi ni zenio ...
Eheheheh kako su smesne debele , kiselo im grozdje:mrgreen: ....

Gledam pre par dana pita jedna solidna drugarica drugu debelu, jos onako leto pa sva masna , kad ces da se udajes..Ona kao -ma necu nikad , ne pada mi napamet. A ja pomislih u sebi -pa niko normalan te nebi ni zenio ...
Eheheheh kako su smesne debele , kiselo im grozdje:mrgreen: ....

Debela najela se pepela.:hahaha:

ma tako te sujetne ako oces da zbaris samo umesto debela kazes- ma ti si zena i po , i umesto guzata ko ekspres lonas kazes- istaknutih oblina ,ili malih sisa kazes- kako su lepo oblikovane... dobijes blowjob jos to vece prime se curkice ko saucesce boz me sacuvaj....:hahaha::super:
kad oces da je otkacis sutradan glatko samo kazes lose pushi li losa u sexu. i bye,bye polovnjacooooo :rotf::hvala:

Koliko vidim naveo si samo fizicke `nedostatke`..I samo da znas, nase devojke su mnogo bolje ribe nego sto ste vi frajeri..Pa bih preformulisala tvoje pitanje, kako onda MI vama da objasnimo zasto vas jednostavno necemo :)

Ja jos nisam cuo da neka nece ali kazu da kad se to desi onda popovi udaraju u crkvena zvona neprekidno deset dana.Dakle zvona jos ne zvonise ni ceo sat a kamoli deset dana.:hahaha: Prema tome ,dabome, curo skidaj gace.

Svedoci smo sve veceg broja zena koje su sa nekim fizickim ali i psihickim nedostacima.Ili nemaju sise ili im je dupe ogromno ili su ruzne do bola.Dakle imaju ozbiljne probleme koji se u industriji nazivaju skartom ili falinkom.Sad je pitanje da li im otvoreno reci da vas ne smaraju i ukazati im na razloge zbog kojih nemaju prolaz ili biti kulturan pa precutati.

kulturno im reci da odhebu! :lol:

Back