Dilema

Kad_LupimLupim:
Dobro osim TOMAX-a :roll:
I ja se bas ne slazem... Nije u redu to sto nije koristila zastitu ali nije to poenta teme. Sad npr. dodje devojka kod nekoga da je posavetuje, moze biti doktor ili neko drugi, a taj neko je izproziva i iznapusava i otera u... e to nije ni lepo ni profesionalno. Ko je hteo da da savet on je dao a ovi ostali nisu ni malo fer ispali

n_i_c_k_y:
Kad_LupimLupim:
Nishta nema bez kontrole. Tako mozes da kazes, pa yebiga ponela me droga - pa sam se navukla. Al' to nije neko opravdanje. Sve je to super, ponela strast ovo-ono bilo ludo i ne zaboravno, al' zamisli da te tako ponese strast u kriticnom trenutku, a ti kazes yebesh kontrolu? Nec' biti. Btw. vidish da su se svi osim tebe slozili.
:?: :?: :?:
Prvo:najvaznije je da je sve u redu.Drugo: ni ja se nisam slozio.Ovo u vezi konrole je i filosofsko i psiholosko i sociolosko pitanje.Mislim da svako ima odredjeni procenat moci u kontroli svog zivota,ali niko nema 100%.Tesko je izboriti se za povecanje te kontrole jer je ona proizvod nase genetike i sredine.Takodje gotovo svaki pokusaj apsolutne kontrole vodi u psihijarijsku patologiju.Molim Dr ili nekog strucnog da me demantuje ako ovo nije cinjenica.

Back