Dilema

To stoji ali ja se uglavnom vozim sam a i zivim u Vojvodini pa uspona nesto i nema.:mrgreen:
Tacno je da snagu daje kubikaza a ne samo konji ali usled ekonomske situacije u nasoj drzavi 1,2 se najlakse i najbrze prodaju. Danas sam prodao Lanciu Y za koju pise da trosi 7,3 u gradu,4,8 na otvorenom i prosek 5,5. Pa zar toliko ne trose i dizeli koji su duplo skuplji za registraciju i tri puta skuplji za odrzavanje? A o komforu voznje je suvisno i govoriti.

E tek to što ne volim kada drmaju se prozori. Imam takvog idiota, turira mi BMW-a svaku noć pod prozorom. Ne znam kakvo mu zadovoljstvo probudit cjeli komšiluk. Ali ajde da je to BMW sa V6 ili V8, nego je neki 1.6 pa nabudžen neki auspuh na njega, tako da se to čuje kao napaljeni bik.
E sad ko će voziti V6 kod nas, pa onaj ko ima para, i onaj ko je spreman odvojit toliko para. Ja volim V6 i V8 motore tako da bi zadnje pare dao za takvu vrstu uživanja. Ali ne bih volio previše glasan ali dubok. Baš onakav kakav sam čuo na Mustangu koji je prošao pored mene na 20 metara.

I gdje ćeš da ga voziš 300 na sat?! Meni je na autu važno ubrzanje, da na putu možeš nekoga za tren preteći. A što se tiče maksimalne brzine, realno ne treba mi više od 160, ali eto neka bude 200 km/h.
Što se tiče čipovanja i povećanaj snage ok, nemam ništa protiv, ali mi je zaista debilno kada neko stavi neki auspuh na 1.2 ili bilo koji drugi ''mali'' motor koji probudi pola grada po noći. Takve debile ne mogu da shvatim, nikad nećeš od male zapremine dobiti pravi dubok zvuk. Ako hoćeš dobar zvuk onda je to American MUSCLE (Mustang, Charger, Cmaro, Corvette, Challenger, Cuda i ostali).

To sam rekao simbolicno za 300,sedi u taj Coupe 2.0,posle sedi u neki dizel iste kubikaze,smorices se uzasno.Ubrzanja tog auta su brutalna

Back