Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predlozila joj ja to...cuj da nisam,ali jesam!
kaze mi ona:"On se nasmejao i potapsao me po ramenu" .
Naravno da je istina, čista ko suza!Zabavljate se sa deckom dva meseca,izlazite,gledate filmove,prostor nije problem jer ona zivi sama u stanu,imate zajednicke prijatelje..ma sve je kao iz bajke..ali seksa ni u najavi..
(nema problema sa zdravljem...zdrav je i prav je)
Sta mislite,zbog cega je to tako i da li je istina da je muskarac u stanju mesecima da ceka da se zavoli tu devojku da bi bio s njom intiman?
Zar moze da je zavoli ako je nikada nije ni "probao"?![]()
ljube se,cak se i vataju...ali ne na "onaj pravi nacin"![]()
Piši propalokad krene rukovanje i tapšanje po ramenu, nema tu ebanja
e nancy, sad ga pretera koliko izmišljaš...![]()
predlozila joj ja to...cuj da nisam,ali jesam!
kaze mi ona:"On se nasmejao i potapsao me po ramenu" .
Nije valjda da se vataju za stopala i laktove...![]()
![]()
![]()
Šta mi sve poslednjih meseci ne radi ova Malavelika, fijuuuu! I to traje još od početka leta, dakle već mesecima.
Snažni džentlmenski maniri sprečavaju me da ti ispričam detalje, ali to što ona meni radi živ čovek teško da bi izrdržao. A šta radim ja? Čekam
ne izmisljammmmm
tako mi je ona sve ispricala,a verujem da jeste tako..znam je godinama i znam da je opasna ribetina koja je imalai dugih veza...stvarno ne verujem da je problem u njoj..a ona se bas vezala za njega![]()
Zabavljate se sa deckom dva meseca,izlazite,gledate filmove,prostor nije problem jer ona zivi sama u stanu,imate zajednicke prijatelje..ma sve je kao iz bajke..ali seksa ni u najavi..
Sta mislite,zbog cega je to tako i da li je istina da je muskarac u stanju mesecima da ceka da se zavoli tu devojku da bi bio s njom intiman?
Sta jos ima na toj tacni?Koji bi muskarac odoleo goloj devojci "na tacni" bukvalno??
Zabavljate se sa deckom dva meseca,izlazite,gledate filmove,prostor nije problem jer ona zivi sama u stanu,imate zajednicke prijatelje..ma sve je kao iz bajke..ali seksa ni u najavi..