dilema

Zabavljate se sa deckom dva meseca,izlazite,gledate filmove,prostor nije problem jer ona zivi sama u stanu,imate zajednicke prijatelje..ma sve je kao iz bajke..ali seksa ni u najavi..
(nema problema sa zdravljem...zdrav je i prav je) :cistinaocare:
Sta mislite,zbog cega je to tako i da li je istina da je muskarac u stanju mesecima da ceka da se zavoli tu devojku da bi bio s njom intiman?
Zar moze da je zavoli ako je nikada nije ni "probao"? :confused:
Naravno da je istina, čista ko suza!
Uzmimo, na primer, moj primer. Šta mi sve poslednjih meseci ne radi ova Malavelika, fijuuuu! I to traje još od početka leta, dakle već mesecima. Snažni džentlmenski maniri sprečavaju me da ti ispričam detalje, ali to što ona meni radi živ čovek teško da bi izrdržao. A šta radim ja? Čekam. Da, draga moja, lepo si pročitala - čekam. Da se rodi, da se rodi, šta drugo nego, da izrodimo mečku... pardon, čekam da se rodi ljubav. Ne volim je, brate. :mrgreen:

Nego, ostavimo to po strani, nisam zato došao. Svratio sam, ustvari, da ti ispričam vic. Kaže,

Šeta riba dva momka. Jedan je vata, a drugi uložak. :lol:

Šta mi sve poslednjih meseci ne radi ova Malavelika, fijuuuu! I to traje još od početka leta, dakle već mesecima.

Zenu ako zelis istorbati a ona se necka, samo lupis ultimatum.

Snažni džentlmenski maniri sprečavaju me da ti ispričam detalje, ali to što ona meni radi živ čovek teško da bi izrdržao. A šta radim ja? Čekam

Ne mesaj dobre manire sa sopstvenom slaboscu.:)

Zabavljate se sa deckom dva meseca,izlazite,gledate filmove,prostor nije problem jer ona zivi sama u stanu,imate zajednicke prijatelje..ma sve je kao iz bajke..ali seksa ni u najavi..
Sta mislite,zbog cega je to tako i da li je istina da je muskarac u stanju mesecima da ceka da se zavoli tu devojku da bi bio s njom intiman?

...........kad napadamo prvo veche problem,kad malo chekamo problem ...................zene ,zene ko ce vama ugoditi ............:think:

Moras biti malo konkretnija .
Sta podrazumevas pod zabavljanjem , da li si mu nagovestila da nesto ocekujes itd.
Pitanja koja si postavila su individualna .
Ljubav kad se desi podrazumeva i intimu a kad ce se to desiti zavisi od oboje.
Moze i prvo vece bez pomisli da je bilo ko lak.

Mozda se plasi

Back