Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee pile moje, odrasla si na Forumu, napustila si Ljubav i seks i presla na visi nivo. Ali neka te to ne sekira - svi ovi veterani, pametni i uceni forumasi koje sada sreces na Zenama, su takodje stasavali na LjiS-u. Jednog dana ces i ti biti ovako mudra poput koleginica kojima se mozda potajno divis.elem ovako...ne znam dal je bilo slične teme pa da upitam...pošto mnogi od nas puno provode vremena na ovom forumu,da li imate neke rituale kad je forum u pitanju?
u smislu,šta prvo pogledate kad se ulogujete?
da li pp ako vam je neko poslao,da li gledate ima li novih reputacija i tome slično?
da li isključivo konverzirate sa ljudima javno po temama il volite i pp-ove da šaljete?
i odgovarate li svakom ko vam piše na profil il pošalje pp iako možda s tim nekim ne komunicirate "javno"?
p.s. mislim da mi je ovo prva tema na ovom pdf-u...imajte razumevanja za mene![]()
prvo idem na automobilizam, pa u profil da izbrojim koliko mi je manijaka s nevidljivim modom boravilo u profilu (mada nema šta da vide, al dobro), onda na ljis da vim jer nikla neka nova tema, pa u reputacije i vratim se na ljis da čitam i pišem...elem ovako...ne znam dal je bilo slične teme pa da upitam...pošto mnogi od nas puno provode vremena na ovom forumu,da li imate neke rituale kad je forum u pitanju?
da li pp ako vam je neko poslao,da li gledate ima li novih reputacija i tome slično?
da li isključivo konverzirate sa ljudima javno po temama il volite i pp-ove da šaljete?
i odgovarate li svakom ko vam piše na profil il pošalje pp iako možda s tim nekim ne komunicirate "javno"?
p.s. mislim da mi je ovo prva tema na ovom pdf-u...imajte razumevanja za mene![]()
elem ovako...ne znam dal je bilo slične teme pa da upitam...pošto mnogi od nas puno provode vremena na ovom forumu,da li imate neke rituale kad je forum u pitanju?
jedan offforumasim uz kafu...
samo je nesto mnogo pijem u toku dana..majku mu
idem na:
film i video, televiziju, zene, dom i porodica, muskarci, lj i s
filozofiju, natprirodne pojave i misterije..(tamo je haos), muskarci...
svracam i jos ponegde..ali ne cesto..
idem i u grupu, da vidim sta se tamo desava
pogledam i korisnicki..
naravno da ako se ulogujem i vidim da imam pp ili mi je neko pisao u profil
prvo tu pogledam..
ako mi je neki forumas interesantan...onda voajerisem..
i to mu dodje to..manje, vise..
ja nikad nemam nesto odredjeno. sjednem za racunar i koju prvu zrtvu ugledam nakachim se)))
inace, teme kao i to sto forumashi pishu me uopste ne interesuje ovdje josh nisam nikad neshto korisno saznao))
elem ovako...ne znam dal je bilo slične teme pa da upitam...pošto mnogi od nas puno provode vremena na ovom forumu,da li imate neke rituale kad je forum u pitanju?
Pogledam korisnicki profil pa ako nema novih odgovora na temama meni interesantnim,iskljucujem se.Jednom mesecno prelistam nove teme,zakljucim kako je sve vec receno ali cisto treninga radi obicno napujdam nekog,kazem mu da je neizrecivo glup i slicno i to je to.
Odavno su teme preplavljene chatom nekoliko forumasa i forumasica uz obilnu gestikulaciju turpijajucim smajlinama kao da nam nije jasno sta je pesnik hteo da kaze ako stave samo jednu navedenu.
Prosipaju iz supljeg u prazno,sta su jele,sta su pile,kad su i sta kakile....uz obaveznu konstataciju neizmerne muske gluposti...i to na svim temama.Od 5 strana svake teme,bar je 3 ispunjeno chatom.
Znam da smo svi to radili...ali uglavnom u pocetku.PItam se odakle im snage da i posle nekoliko godina sernjaju vise o sebi.