Grimizni_ratnik:@sinnke
Bio sam sa jednom devojkom prvi put i ona je prekinula u sred sexa. Kada sam je izbezumljen pitao:"Zasto si to uradila?", rekla je:"Ne znam". Poludeo sam!To mi se nikada u zivotu nije desilo! Jos par puta sam je pitao:" Zasto...?", a ona odgovara isto. Samo se sklupcala onako gola u prekrivacu i cutala. A ja besan kao nikada! Rekoh:"Hajde oblaci se, ispraticu te do prevoza". Obuce se ona i krenemo. Cuti ona, cutim i ja. Samo sam izgovorio:"E, nemoj vise da me zoves. Ne zelim ni da te cujem, ni da te vidim. Ti sigurno imas neki gadan kompleks i neki veliki problem u glavi koji ja necu da resavam. Neka ga resava neko drugi. Zbogom." Ona je pocela nesto da mrmlja kao:"Izvini, znam da sam te povredila, nece se vise ponoviti...bla, bla...". Okrenuo sam se i otisao sa namerom da zaista vise nikada ne pomislim na nju. Posle je ona zvala, cimala me i ubedila da joj dam jos jednu sansu. E, od tada je sex postao nadprosecno kvalitetan, a ona je svrsavala kao nimfa. Sta sam u stvari hteo da kazem: Ne dozvoli da te dribla, kako se njoj prohte, taman da ti je iz oka ispala i jasno joj stavi do znanja sta kod tebe ne prolazi. Vise ce te ceniti, sigurno, a mozda ce vam i sex biti bolji. 8-) Pozdravljam te druze.
Slazem se ja s tobom. Skroz si u pavu, ali ja volim kad mi to napravi. Volim i ja izvadit iz pi,ce kad ona krene svrsavat, ili namerno svrsit pre nje.
Ma pazi sve ti je to od osobe do osobe. Moze se desit da i mi muski prekinemo. Koliko god ove s foruma isfrustrirane (ne sve naravno) misle da nije tako. Je tako je, ima i toga.