Dilema

Grimizni_ratnik:
@sinnke
Bio sam sa jednom devojkom prvi put i ona je prekinula u sred sexa. Kada sam je izbezumljen pitao:"Zasto si to uradila?", rekla je:"Ne znam". Poludeo sam! :evil: To mi se nikada u zivotu nije desilo! Jos par puta sam je pitao:" Zasto...?", a ona odgovara isto. Samo se sklupcala onako gola u prekrivacu i cutala. A ja besan kao nikada! Rekoh:"Hajde oblaci se, ispraticu te do prevoza". Obuce se ona i krenemo. Cuti ona, cutim i ja. Samo sam izgovorio:"E, nemoj vise da me zoves. Ne zelim ni da te cujem, ni da te vidim. Ti sigurno imas neki gadan kompleks i neki veliki problem u glavi koji ja necu da resavam. Neka ga resava neko drugi. Zbogom." Ona je pocela nesto da mrmlja kao:"Izvini, znam da sam te povredila, nece se vise ponoviti...bla, bla...". Okrenuo sam se i otisao sa namerom da zaista vise nikada ne pomislim na nju. Posle je ona zvala, cimala me i ubedila da joj dam jos jednu sansu. E, od tada je sex postao nadprosecno kvalitetan, a ona je svrsavala kao nimfa. Sta sam u stvari hteo da kazem: Ne dozvoli da te dribla, kako se njoj prohte, taman da ti je iz oka ispala i jasno joj stavi do znanja sta kod tebe ne prolazi. Vise ce te ceniti, sigurno, a mozda ce vam i sex biti bolji. 8-) Pozdravljam te druze.

Slazem se ja s tobom. Skroz si u pavu, ali ja volim kad mi to napravi. Volim i ja izvadit iz pi,ce kad ona krene svrsavat, ili namerno svrsit pre nje.

Ma pazi sve ti je to od osobe do osobe. Moze se desit da i mi muski prekinemo. Koliko god ove s foruma isfrustrirane (ne sve naravno) misle da nije tako. Je tako je, ima i toga.

Dana2503:
Ma, da... :P
Ja nekad prekinem, kad se istripujem da me boli uvo za njega i da mi je dosadno i sto da radim nesto sto mi se ne radi, ili prestalo da mi se radi... :P
Ma, ozbiljno, nekad nastavim, ajd' samo zbog njega, ali nekad samo kazem: "E, ja ne mogu vise..."
Ali, nikada nisam prekinula kad mi je lepo, to ni u snu! :shock:

Zato vama i je najbolji onaj sto brzo svrsava. Gurne dva puta i svrsi pa ti prekidaj koliko ti volja. Neces ni stici ga prekinut.:lol:

sinnkе:
Zato vama i je najbolji onaj sto brzo svrsava. Gurne dva puta i svrsi pa ti prekidaj koliko ti volja. Neces ni stici ga prekinut.:lol:
Hahaha, pa, nekad mi i tako odgovara, ne znam sta je tu cudno, svako radi ono sto voli...
Ali ako me neko smara, ne vidim zbog cega bih nastavila da opterecujem sebe time?
Opet, ovo se odnosi samo na neke seme, a ne na neku dugu vezu itd, tad sam voljna i da razgovaram o tome i da se potrudim da bude jos bolje...
Ali ako je samo ta sema u pitanju, ma, dovidjenja, ima ih koliko hoces... :lol:

Dana2503:
Hahaha, pa, nekad mi i tako odgovara, ne znam sta je tu cudno, svako radi ono sto voli...
Ali ako me neko smara, ne vidim zbog cega bih nastavila da opterecujem sebe time?
Opet, ovo se odnosi samo na neke seme, a ne na neku dugu vezu itd, tad sam voljna i da razgovaram o tome i da se potrudim da bude jos bolje...
Ali ako je samo ta sema u pitanju, ma, dovidjenja, ima ih koliko hoces... :lol:

Ma ti si faca boli te kita.

sinnkе:
Slazem se ja s tobom. Skroz si u pavu, ali ja volim kad mi to napravi. Volim i ja izvadit iz pi,ce kad ona krene svrsavat, ili namerno svrsit pre nje.
Ma pazi sve ti je to od osobe do osobe. Moze se desit da i mi muski prekinemo. Koliko god ove s foruma isfrustrirane (ne sve naravno) misle da nije tako. Je tako je, ima i toga.

:shock: :shock: :shock:

E, a sto ti postavljas ovakva pitanja ako ne mozes da podneses sta ti drugi kazu... Lepo si pitao, ljudi su ti odgovorili. Sta si ocekivao, da ce ti svako odgovoriti: Ma, jok, s njom nesto nije u redu, ili je odvratna kucka, ne bi njoj sa tobom bilo dosadno, ma ti si sjajan...:lol:
Sta se onda kacis bez veze???

Dana2503:
E, a sto ti postavljas ovakva pitanja ako ne mozes da podneses sta ti drugi kazu... Lepo si pitao, ljudi su ti odgovorili. Sta si ocekivao, da ce ti svako odgovoriti: Ma, jok, s njom nesto nije u redu, ili je odvratna kucka, ne bi njoj sa tobom bilo dosadno, ma ti si sjajan...:lol:
Sta se onda kacis bez veze???

Nisam ti ja kriv sto te decko ne zeli vise torbat.

sinnkе:
Sta se ti svemu iscudjavas? Ti si se podrapala s par seljaka i mislis da sve znas u seksu i da si uhvatila boga za bradu kao i vecina forumasica, pa dodju tu i prodaju price.

nisam sa par seljaka, samo sa jednim (moj bivsi). ovi drugi su bili neprocenjiva kategorija :D, u najpozitivnijem smislu.
ali tvoja recenica iz prethodnog posta je..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plakanje do suza...tragedija...ocaj...

Back