Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma daj..naravno da necu da sam vreca koju puni..ali rec je samo o onoj razlici u osecaju prilikom sexa, da je li to sex iz ljubavi ili nijeLucky Luck:i da kuva bar k'o mama, zaboravila si a veoma je vaznoali muskarci nisu tema nego zene. Zelja mi je da bar jedna neuvijeno kaze istinu. Ti jesi rekla ali zamotano u parolu, gistro opet muskarci moraju ovo ili ono da bi vam udovoljili, ma 'ajde.
A zasto ti mislis da ovdje jedno, iskljucuje ono drugo?Lucky Luck:Sta zene ustvari zele od muskaraca, mislim u krevetu: da ih dozivljavaju kao lepe pametne, inteligentne, obrazovane, emancipovane, samostalne bla, bla ili zele da budu prosto naprosto dobro izyebane, razdrmane ili kako god hoces?
Lucky Luck:Jedna tema me navela na to da postavim ovo pitanje, sve price se nekako vrte oko istog ali niko jednom otvoreno da kaze. Sta zene ustvari zele od muskaraca, mislim u krevetu: da ih dozivljavaju kao lepe pametne, inteligentne, obrazovane, emancipovane, samostalne bla, bla ili zele da budu prosto naprosto dobro izyebane, razdrmane ili kako god hoces? Naravno da je pitanje pretezno za zenski deo forumaske populacije. Mozda ovo zvuci malo prepisano od Sinketa ali ja to mislim najozbiljnije. Sta muskarci zele je vise manje jasno, sve drugo osim pametnice, ali da li i zene bez obzira kolio inteligentne i obrazovane bar potajno zele to isto?
Lucky Luck:Jedna tema me navela na to da postavim ovo pitanje, sve price se nekako vrte oko istog ali niko jednom otvoreno da kaze. Sta zene ustvari zele od muskaraca, mislim u krevetu: da ih dozivljavaju kao lepe pametne, inteligentne, obrazovane, emancipovane, samostalne bla, bla ili zele da budu prosto naprosto dobro izyebane, razdrmane ili kako god hoces? Naravno da je pitanje pretezno za zenski deo forumaske populacije. Mozda ovo zvuci malo prepisano od Sinketa ali ja to mislim najozbiljnije. Sta muskarci zele je vise manje jasno, sve drugo osim pametnice, ali da li i zene bez obzira kolio inteligentne i obrazovane bar potajno zele to isto?
sto bi mu to bilo potrebno, pojasni molim tePipi Langstrumpf:Trazim od muskarca da je dovoljno vest da me osvoji i dovoljno pametan da me zadrzi.
Pipi Langstrumpf:Trazim od muskarca da je dovoljno vest da me osvoji i dovoljno pametan da me zadrzi.
Ma ne iskljucuje uposte, samo ponekad ima nezeljene efekte. Razlog zbog kojega sam zapoceo ovu (mislio sam vec davno odumrlu) temu je sto je neko na forumu rekao da ne moze da yebe lepe i pametne ili one koje voli. Jednostavno sam mu pokusao pruziti uvid u to sta druga strana misli. Bez obzira lepa, pametna ili ipak malo manje, raduje me da i zene iskreno uzivaju u sexu, eto otkrili smo toplu vodu jbt.Gazdarica:A zasto ti mislis da ovdje jedno, iskljucuje ono drugo?
Lucky Luck:zelenooka sreco, niko od tebe ne trazi da ides sa prvim muskarcem koga sretnes u krevet, niti da to radis sa mnogo njih bez razmisljanja. Ali kada si vec napravila izbor i kada ste vec dospeli do kreveta mislim da je to krajnji momenat kada od nega prestajes da trazis da bude profesor, biznismen, sta znam sta jos nego prosto muskarac, ili gresim?
tesko sekice, sva krv im je potrebna na nekom drugom mestuSokolica_M:Kad sam procitala pitanje, na jedan nacin sam ga dozivela, a onda sam pocela da citam odgovore...
Uobicajne zezancije, ali i odgovori sta zene ocekuju da muskarac bude. A ja sam ukapirala kako bi zene volele da ih muskarci dozivljavaju u krevetu. U krevetu i bilo gde drugde, svuda: kao kompletno ljudsko bice. Ako samo neko na mene gleda kao na sexualni objekat, bez postovanja mog psihickog sklopa, ne treba mi. Kao sto mi ne treba onaj ko ce samo da se divi duhovnim kvalitetima... Taj muskarac bi mogao samo da mi bude prijatelj.
Ako uopste muskarci mogu da imaju neku svest tokom odnosa o necemu.
Tacno tolikoPipi Langstrumpf:Nije mu potrebno uopste. Ali bi mu bilo lepo.