Dilema u vezi zena...

m4gn3t:
Draga Natasa,slazem se da je mozak najneistreazeniji deo ljudskog tela.Zato su ljudi i radili to istrazivanje...A sto se tice toga da ja setam glupe zene...hmmmm....pa znas sta?kome uopste treba pametna zena?Ako takva postoji,verujem da je jako usamljena i pametna...Imas li ti decka ili si usamljena?

Kome treba pametna žena?
Oho ho ... kakav šovinistički blago retardirani stav.

Ako si ti zadovoljan svojim izborima, ne vidim razlog da tu svoju bestidnu zarazu širiš ovde po Forumu.

Sve sto se ne koristi to zakrzlja, tako i zenski mozak, ukljucuje se samo za svrhu odbrane svog muzjaka :D a drugi delovi mozga zakrzljaju, kao sto oslabe misici ako ih ne pokreces nego stalno sedis za kompjuterom, a kod muskaraca rade svi delovi mozga.

topmodelsica:
Sve sto se ne koristi to zakrzlja, tako i zenski mozak, ukljucuje se samo za svrhu odbrane svog muzjaka :D a drugi delovi mozga zakrzljaju, kao sto oslabe misici ako ih ne pokreces nego stalno sedis za kompjuterom, a kod muskaraca rade svi delovi mozga.

Ma na čijoj si ti strani bezobraznice
r026.GIF

au... nije fora... svi napadaju modelsicu... samo, zaboravljate da ima dosta istine u onom delu da zene strasno koriste mozak kad je u pitanju zadrzavanje muskarca... sta su onda sve u stanju da urade i sta im sve pada na pamet je gotovo neverovatno... mada se dosta cesto granici sa ludilom ili prelazi u isto hehe...

i sto bi rekla jeca na pitanje koji je glavni adut svake zene...
"...ali ja mislim da je glavni adut svake zene polni organ... a sad bi vi pomislili na nesto sto ja ne mislim naravno,ja mislim da je ono sto vodi ljubav sa svakim muskarcem i ono sto pravi decu, to je definitivno mozak"...
hahahaha... kakve mi sve predstavnike zenskog roda imamo a?;)

HELENA33:
i sto bi rekla jeca na pitanje koji je glavni adut svake zene...
"...ali ja mislim da je glavni adut svake zene polni organ... a sad bi vi pomislili na nesto sto ja ne mislim naravno,ja mislim da je ono sto vodi ljubav sa svakim muskarcem i ono sto pravi decu, to je definitivno mozak"...
hahahaha... kakve mi sve predstavnike zenskog roda imamo a?;)

Pa ima i muških predstavnika na tu temu iha haj .... prema tome, diskusija je nepotrebna.

Ahhhhhhh....Vidim da su admini odradili svoje!Medjutim,primetio sam,ipak,neke fantastichne komentare.Ponavljam jos 1 put da nemam nista protiv zena,sta vise,obozavam ih(doduse vecinu samo kad cute).Smatram da treba da peku papriku,motaju sarme i peru vesh...i da se ne bave mnogo umnim radom jer ako se preopterete mogu da zaborave sta je bilo u polednjem izdanju Grand parade ili da ne daj boze zaborave da isturpijaju nokte,izdepiliraju noge,pochupaju brkove i obrve i stave naramenice u brushaltere...

m4gn3t:
Skoro sam cuo u nekoj radio emisiji da su strucnjaci sa nekog instituta u Nemackoj dosli do saznanja da zene imaju slabije razvijen mozak od muskaraca!!Doduse ja to vec godinama naslucujem ali me je rezultat njihovog istrazivanja naterao da se dobro zamislim...Pitam se da li to ima neke veze sa tim sto imaju dugacak jezik??Racunam,kraca pamet-duzi jezik!Napokon mi je postalo jasna situacija kada ja nesto pricam mojoj lepsoj polovini(naravno povodom neke krizne situacije) a ona me gleda i trepce i posle sat vremena me pita:"A da li da promenim boju kose?"Sta vVi ljudi mislite o tome??Lazu li Nemci ili smo na pragu novog naucnog otkrica koje ce promeniti svet?Jako me zanimaju komentari zenskih osoba takodje,mogu biti kratki da "pametnice" ne zamaraju previse tih par vijuga koje imaju...Salim se.Ozbiljno,sta mislite o tome?
Seru Nemci... tako ih pozdravi.

m4gn3t:
Ahhhhhhh....Vidim da su admini odradili svoje!Medjutim,primetio sam,ipak,neke fantastichne komentare.Ponavljam jos 1 put da nemam nista protiv zena,sta vise,obozavam ih(doduse vecinu samo kad cute).Smatram da treba da peku papriku,motaju sarme i peru vesh...i da se ne bave mnogo umnim radom jer ako se preopterete mogu da zaborave sta je bilo u polednjem izdanju Grand parade ili da ne daj boze zaborave da isturpijaju nokte,izdepiliraju noge,pochupaju brkove i obrve i stave naramenice u brushaltere...

zaboravio si španske serije...ma podržavam potpuno tvoje obožavanje takve dotične!
s kim si....

Back