Dilema :da li da prevarim ženu (muža)

Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Mislim da je svako u braku bar jednom pomišljao?:lol:
Ако си у дилеми, ухватиш себе у таквом неком размишљању, преиспитај своју жену, обрати мало више пажње на њу. :)

Ја НЕ!

Никад ми тако нешто није пало на памет, нити сам имао жељу, али живот има своје бреме, и никад незнаш кад чеш пасти, бити приморан на тако нешто :)

Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?

Mislim da je moguće da svako pomisli, jer ljudi generalno fikcionalizuju razne realne situacije iz čistog uživanja u procesu (ako me ne bude mrzelo otvoriću temu na filozofiji o tome, tj. ako me ne bude mrzelo da prepišem jedan fragment)
Al ono što je pravo pitanje je ne da li bi mogao da prevariš već da li bi mogao da živiš sam sa sobom posle
Ljude ne koči realna posledica, već potencijalna griža savesti koju mogu osetiti
Sve prevare koje se dese i trebale su da se dese, jer bar pomognu drugoj strani da se osvesti kakav je stav njen partner zapravo imao prema njoj, jer onaj koji može da te prevari očigledno te malo ceni - dakle to je zapravo dobro

Za sta ti nas ovde smatras?Ovde je posten svet,zato - fak ju :p

- - - - - - - - - -

Hehe,otresao sam ga kao cigance slinu...
Ghelyon.gif

Dvoje koji su odgovorli na ovoj strani sa - ne,

javno pisu mesecima na drugim temama o svojim avanturama :lol:

Mislim... Papir(ekran) trpi svasta :aha:
ljudi od akcije I trenutka :)

mada iskreno ceo taj kompleks odgovora ponajvise zavisi koliko smo mi nekom osobom opcinjeni.
mislim kad neko se zatreska u nekoga to obicno dok traje nema ni oci ni usi za bilo kog drugog. jednostavno ne primecuje druge osobe .

Back