Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Mislim da je svako u braku bar jednom pomišljao?
Mislim da je svako u braku bar jednom pomišljao?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam iz vrlo jednostavnog razloga. Sa 30. godina nisam nikada imao ni devojku, a nekmoli ženu![]()
A i da sam je imao, svaka prevara bi vodila u moj ili njen raskid
Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Mislim da je svako u braku bar jednom pomišljao?![]()
Ако си у дилеми, ухватиш себе у таквом неком размишљању, преиспитај своју жену, обрати мало више пажње на њу.Da li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Iju, taman posla. Pa crkva to ne dozvoljava tako da je za nas vernike to sve i nezamislivoDa li ste nekad iz nevezanog bili u napasti da to bar razmišljate ili čak i uradite?
Ovoliko licemernih odgovora ne moze se procitati svaki dan !!!![]()
![]()
A koji to covek nije u vecoj ili manjoj meri..licemer?
ljudi od akcije I trenutkaDvoje koji su odgovorli na ovoj strani sa - ne,
javno pisu mesecima na drugim temama o svojim avanturama
Mislim... Papir(ekran) trpi svasta![]()
Iju, taman posla. Pa crkva to ne dozvoljava tako da je za nas vernike to sve i nezamislivo![]()
i sad po tvom rezonu ja sam licemer?Dvoje koji su odgovorli na ovoj strani sa - ne,
javno pisu mesecima na drugim temama o svojim avanturama
Mislim... Papir(ekran) trpi svasta![]()
i sad po tvom rezonu ja sam licemer?![]()
Ne, nikada to ne bih uradila. Da obrukam sebe? Svoju porodicu (ako imam decu)? Nikako. Ja nikada decka nisam prevarila, a ne muza.![]()