dijete

pa ja nemam nista protiv njegovog deteta..ako mu je dete tridesetogodisnjak..ili tu negde..
a njega cu da pazim i mazim..:rumenko:

jel se takav odgovor ocekuje?

Jel mogu muskarci da odgovore?
Ja bih...devojka u koju sam najvise bio zacopan u zivotu imala je cerkicu, ima je i dalje, da me ne razumete pogresno. Ali smo nas dvoje neko proslo vreme....

Jel mogu muskarci da odgovore?
Ja bih...devojka u koju sam najvise bio zacopan u zivotu imala je cerkicu, ima je i dalje, da me ne razumete pogresno. Ali smo nas dvoje neko proslo vreme....

:worth:
...ali, baš zbog tog zacopavanja sam i pito žene, jer su one malo taktičnije od muškaraca...misim...više ih vodi pamet nego srce...

pre bih se iznenadila da ga nema nego da ga ima. ako nema decu, ni neke duze veze iza sebe, verovatno bih pretpostavila da je nesposoban da se veze i da izgradi prisan odnos...
ljudi u odredjenim godinama obicno imaju klince, ali svako od nas najbolje zna sa cime moze da izadje na kraj a sa cime ne moze.

pre bih se iznenadila da ga nema nego da ga ima. ako nema decu, ni neke duze veze iza sebe, verovatno bih pretpostavila da je nesposoban da se veze i da izgradi prisan odnos...
ljudi u odredjenim godinama obicno imaju klince, ali svako od nas najbolje zna sa cime moze da izadje na kraj a sa cime ne moze.

Naravno, to se podrazumeva, ako je u nekim godinama, recimo preko 30-35... z:)

pa da, u sustini zavisi koliko covek ima godina a i koliko ih ima - ako se zenio pet puta pa iz svakog braka ima po dvoje, opet bih razmislila...
ne zbog same dece, to mi ne smeta ni malo, nego koliko mi odgovara osoba koja je lezerna po pitanju nekih stvari koje su meni bitne.

Back