Dijeta za efikasno mrsavljenje

• Začetnik teme Začetnik teme ktre
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ktre

Zainteresovan član
Poruka
160
Pa eto, nivo bespomocnosti je taj da se upravo trazi pomoc za skidanje viska kilograma na forumu :P
Kako god, iako sam trazio po internetu nesto su mi sve te dijete sumnjive ... da li ima neko od vas da mi preporuci nesto iz licnog iskustva ?
Hteo bih malo detaljnije, tj. vreme obroka, kolicinu, i fizicke aktivnosti koje su potrebne ...
Informativno, imam 117 kg i visok sam otprilike 198 :P

Skuvaj pola kupusa, ubaci 2 paradajza iz konzerve, dodaj jednu supu od luka iz kesice....

Kuvaj jos 15-20 minuta.

To jedi ceo dan kada si gladan...

Mozes pojesti u dve case zelea.

Tu djetu praktikuju u bolnicama kada nekoga spremaju za operaciju, a ima visak kilograma.

ne postoji dijeta , moras da promenis stil zivota , ja recimo imam 110 kila na 188 , ali sam zivotinja i treniram otprike 3 puta radnim danom , a nedeljom od 12 do 22. Ne gledaj kilazu nego stomak i figuru. Jedi vise povrca voca , izaci sir kajmak , vecinu mesa sem ribe , slatikice , hamburgere , hleb , jedi kuruzu umesto leba

Pa eto, nivo bespomocnosti je taj da se upravo trazi pomoc za skidanje viska kilograma na forumu :P
Kako god, iako sam trazio po internetu nesto su mi sve te dijete sumnjive ... da li ima neko od vas da mi preporuci nesto iz licnog iskustva ?
Hteo bih malo detaljnije, tj. vreme obroka, kolicinu, i fizicke aktivnosti koje su potrebne ...
Uz dijete ces izgubiti kilograme dok traje dijeta... kada prestane, onda ce se sve vratiti..
Uz pravilnu ishranu i vezbu postizes realne rezultate.

na tu visinu reko bih da nije strasno,dijete zaobidji nego se baci na znoj i promenu ishrane

Ha!

Dolazim u iskušenje da ti kažem, ali će ti zasmetati okvir u koji ću te postaviti :D

Back