Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pa kako je onda kod mene u komsluku covek morao bratu i sestri da isplati nuzni deo, a imao je sa majkom ugovor o dozivotnom izdrzavanju? tuzili su ga i dobili
pa kako je onda kod mene u komsluku covek morao bratu i sestri da isplati nuzni deo, a imao je sa majkom ugovor o dozivotnom izdrzavanju? tuzili su ga i dobili
U pravu je kolega, nemas pravo, nema niko pravo, ni deca...sto je teretan, dvostrano obavezujuci teretan ugovor aleotorne prirode...zato niko nema pravo, moze se samo na osnovu mana volje ceo ugovor obarati...
Nije tvoja greska, ljudi i pricaju svasta. Narocito ako su isli na sud.
Ko god me pita za to odgovorim mu ugovor o dozivotnom, to je jedini kremen kamen koji stiti naslednika u nasem pravu, nista nema jacu pravnu snagu i korisno je znati zbog sebe...da se zastiti covek. Na sve ostalo ide nuzni deo, poklon, testament...
Nije tvoja greska, ljudi i pricaju svasta. Narocito ako su isli na sud.
Ko god me pita za to odgovorim mu ugovor o dozivotnom, to je jedini kremen kamen koji stiti naslednika u nasem pravu, nista nema jacu pravnu snagu i korisno je znati zbog sebe...da se zastiti covek. Na sve ostalo ide nuzni deo, poklon, testament...