blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.969
aleksandar vučić, je samo najpoznatiji razbojnik među ovim banditima...broj 1...slažem se da nije on glavni problem, mora sistem da se promeni...bez srpskih talibana i šerijata, nema boljitka...da im se sudi pošteno, a kazne kakve su zaslužili...šerijatske kazne
Potpuno se slazem. Ovo moze da se pocisti samo na ulici, na zalost. I mislim da ce tako i da zavrse, samo se bojim kad bude prekasno i kad Srbija bude zatrovana, razrovana, opustosena ekonomski, i naseljena migrantima muslimanima.
A postoji i opasnost da prosto nestanemo iz Srbije. Mislim mi Srbi, ali i svi drugi koji ovde zive sa nama - nece prema njima biti nimalo vise milosti, najbolji primer su Siptari ili muslimani iz BiH. Pa, ako hocemo realno, i Hrvati - eno odose svi, a i tamo se radi kao i ovde, samo ipak u manjoj meri. Ali da im lopovi vladaju - vladaju.
Problem je sto mi posteni necemo da se petljamo u politiku, a iskreno za nas ne bi ni glasali. Sto je zapravo tuzno, jer sam nesto razmisljao kako su, kad sam bio skolarac, svi nepogresivo znali od koga da traze da prepisu domaci (u te od kojih su prepisivali sam spadao i ja) - znaci nas 3-4 salecu cim udjemo u ucionicu ujutro. Kazem, svi su nepogresivo znali i od koga da prepisu, i koga da pitaju da im sapuce kad odgovaraju.
Ali sad, kad treba da te biraju i da ih vode, oni ne biraju njih nego biraju one najgore. E to mi nikako nece biti jasno.