Dijana Hrkalović prebačena u zatvorsku bolnicu zbog korone...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.732
...

Elem...
Da ne bude kao sa drugima koje korona oslobodi ili fiktivno pokosi...poput ćaleta od Neše Stefanovica za kojeg se prica da mu je sin (kao tadasnji Ministar MUP-a...dao novi identitet zbog afere Krusik...?

li poput ubistva Inspektora Dejana Jovica...za kojeg nam je receno da je umro od korone, a danas njegov otac prica da je zaklan u bolnici...

Ili poput Kosmajca...kojem niko ime ne sme da izgovori...a kojeg takodje pokosi korona kao...

DIJANA HRKALOVIĆ HITNO PREBAČENA U ZATVORSKU BOLNICU? Stanje joj se naglo pogoršalo, ovo je uzrok​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3808043/dijana-hrkalovic-zarazena-koronom-zatvorska-bolnica

....

...

Elem...
Da ne bude kao sa drugima koje korona oslobodi ili fiktivno pokosi...poput ćaleta od Neše Stefanovica za kojeg se prica da mu je sin (kao tadasnji Ministar MUP-a...dao novi identitet zbog afere Krusik...?

li poput ubistva Inspektora Dejana Jovica...za kojeg nam je receno da je umro od korone, a danas njegov otac prica da je zaklan u bolnici...

Ili poput Kosmajca...kojem niko ime ne sme da izgovori...a kojeg takodje pokosi korona kao...

DIJANA HRKALOVIĆ HITNO PREBAČENA U ZATVORSKU BOLNICU? Stanje joj se naglo pogoršalo, ovo je uzrok​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3808043/dijana-hrkalovic-zarazena-koronom-zatvorska-bolnica

....

'Издржи Дајана '

Маца Дискредитација

Do juče je bila u ćeliji sa samo jednom ženom. Sad kao da najavljuju time što pišu da je i ranije imala zdr. probleme.

U naslovima posle hapsenja su vec pustali price kao da je sklona samoubistvu...sad evo korona...
Dakle ako odluce da je uklone...kao nezgodnog svedoka... imaju x navedenih nacina sa kojima su sami vec spekulisali preko svojih tabloida...
Pri cemu samo uklanjanje moze biti fiktivno...identitet je vec jednom menjala...pa sto ne bi opet...

...

Bila je odan vojnik SNSekte....pre ce je fiktivno "ubiti", a ustvari promeniti identitet...

...
сложићеш се, сигурније је ако су уста стварно мртва, него фиктивно мртва. јер ова друга могу и да васкрсну из мртвила.

Navodno je ova vest demantovana i navodno nije zarazena koronom nit je primljena u ikakvu bolnicu.

Mislim ako joj se ne daj Boze nesto desi to je onda definitivno to, ubistvo, kako ne bi propevala a mislim da to ipak oni sebi ne mogu da priuste jer svi ce onda da se obruse na njih, kao ee evo ubili je da ne propeva jasno ko dan, pa cak i unutar njihove stranke.

Ono sta reci sem drz' se Diksi. ; )

Dogodine na Balkan Infu. ;)

Inace uprkos svemu ja se nadam da ce se ipak spasiti neke duze robije , ja eto priznajem da sam joj malo naklonjeniji i vise nego sto bi trebalo ili sto zasluzuje ali jbga ja volim zene, volim picq i neko bi rekao za mene da sam previse picoshodljiv .:D, ali eto nadajmo se da cemo je u neko dogledno vreme videti na Balkan Infu, lepu, zivu i zdravu i da ce nam tamo reci sta se zaista sve desavalo i kako je zaista sve bilo i da ce i ona malo da prica o reptilima, jogi letacima, Srbima iz Vince i kako su Srbi pre 20,000 godina ratovali sa Kinezima i jos tada imali atomske bombe. ;)

Back