Dijagnostika

Šomi1o

Zainteresovan član
Poruka
151
Pozz. Ubacim danas kabl od dijagnostike u obd2 i sve ok radi ,posle probam u drugi auto i nece da svetli kad ubacim kabl, a kad ubacim usb u laptop svetli crveno dijagnostika. Jel zna neko sta moze da bude ,nova je dijagnostika.
Inc probao sam ponovo u prvom autu i nece.
Delphi.

Pitanje i dal je izmeštan obd i dal to može da zezne danas ljudi svašta rade i zaborave drugar kupio klia starog 15 godina, izmestio obd, ugradio alarm pa ugradio gps praćenje još jedan alarm, pa 5 zasebnih blokada ovoga i onoga. Kad je počelo da ga zeza hteo da se samoubije :lol: rekoh si lud pa to više ne treba ni za delove.

Pitanje i dal je izmeštan obd i dal to može da zezne danas ljudi svašta rade i zaborave drugar kupio klia starog 15 godina, izmestio obd, ugradio alarm pa ugradio gps praćenje još jedan alarm, pa 5 zasebnih blokada ovoga i onoga. Kad je počelo da ga zeza hteo da se samoubije :lol: rekoh si lud pa to više ne treba ni za delove.
Ko da vozi maybah jbt :cepanje:

To na kp je sve poluispravno ili neispravno. Ljudi pokvare pa stave na prodaju. Jednom sam išao da kupim "nov nekorišćen tv u kutiji" koji je naravno bio polomljen. Čovek je čekao nekog da poruči poštom i da ispadne kao da ga je dostava razbila.

To na kp je sve poluispravno ili neispravno. Ljudi pokvare pa stave na prodaju. Jednom sam išao da kupim "nov nekorišćen tv u kutiji" koji je naravno bio polomljen. Čovek je čekao nekog da poruči poštom i da ispadne kao da ga je dostava razbila.
Ne znam za obd kako stoje stvari ,neke delove za auto sam narucio i sve ok.

To je izgleda svrhu tih kineskih testera .. Uzeo od jednog Rumuna OBD 2 i to ok neki kineski od 150€ .. Lose mi palio auto ujutro kaze daj da prikopcam sa budemo sigurni...,hajde reko vidi .. obd izbaci moguca greska kompjuter i jos par stvari koje nemaju veze sa grejacima .. Ma kakvi rekoh ja njemu baci to smece i kupi nesto da valja .. Grejace promenio i sve ok ..

Poslednja izmena:

Back