Данас сам закључила да крајем мјесеца морам три дана да проведем у Сарајеву. Нисам неки љубимац (знам да се каже љубитељ, безбригајте) Сарајева, али добро.
И да сутра М иде код својих на три дана.
И да средином септембра идем у БГ код дерматолога.
И да треба и М и ја да идемо код чика зубе.
И да морам купити читаву хрпу лијекова, углавном витамина, минерала и разних чудеса.
И на све то, мој врли лаптоп показује да ће да издахне.
Кад сам све ово закључила (а није сад да је нуклеарна физика закључити то, јелте) у'ватила сам се дигитрона и почела да планирам трошкове. Како год окренем, 500€ сам кратка. Океј, чињеница је да ја нисам са гимназијском математиком догурала даље од три, али свеједно. Ово је прост рачун. Основна школа. Значи није до тога. Да ми није можда покварен дигитрон? Можда, израчунаћу поново. Пјешке. Ово пута ово, па плус ово једнако је... Ау, миша му брашњавог, исправан ми је дигитрон. Џаба сам рачунала. Проблем је у минусу. Нема довољно пара и то ти је.
И шта ћемо сад?
Идем да попијем кафу размишљалицу па ћу ваљда смислити нешто.
Мах мах
И да сутра М иде код својих на три дана.
И да средином септембра идем у БГ код дерматолога.
И да треба и М и ја да идемо код чика зубе.
И да морам купити читаву хрпу лијекова, углавном витамина, минерала и разних чудеса.
И на све то, мој врли лаптоп показује да ће да издахне.
Кад сам све ово закључила (а није сад да је нуклеарна физика закључити то, јелте) у'ватила сам се дигитрона и почела да планирам трошкове. Како год окренем, 500€ сам кратка. Океј, чињеница је да ја нисам са гимназијском математиком догурала даље од три, али свеједно. Ово је прост рачун. Основна школа. Значи није до тога. Да ми није можда покварен дигитрон? Можда, израчунаћу поново. Пјешке. Ово пута ово, па плус ово једнако је... Ау, миша му брашњавог, исправан ми је дигитрон. Џаба сам рачунала. Проблем је у минусу. Нема довољно пара и то ти је.
И шта ћемо сад?
Идем да попијем кафу размишљалицу па ћу ваљда смислити нешто.
Мах мах