bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nemoj da objavljuješ informacije i miran si.Hahahahaha
Optimista si vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da objavljuješ informacije i miran si.Hahahahaha
Optimista si vidim.
Odeš u pećinu bez ičega i eto te na Google mapama.Nemoj da objavljuješ informacije i miran si.
Iskljucis uslugu pracenja kretanjaOdeš u pećinu bez ičega i eto te na Google mapama.
Nema rešenja![]()
Napisao sam bez ičegaIskljucis uslugu pracenja kretanja![]()
E nece da moze. Svi nose telefon sa sobomNapisao sam bez ičega![]()
A bili Gejc što nam instalirao čipove to kao nije ništa?E nece da moze. Svi nose telefon sa sobom
Bez icega nestajes sa mape. Ne placas plastikom, samo kes i to je to.
bmaxa je uvek optimista kada je u pitanju kriptografija. To je od presudnog značaja kada se informacije kreću od klijenta do servera i nazad (jeste) ali ono što je suština je šta sa podacima koji su već upecani.Hahahahaha
Optimista si vidim.
TakodjePreporučujem vam da pogledate: "Social dilema" . Imate na daily motion.
Isključio sam sada ovo. Nisam znao da koriste sve ovo. Ali nisu baš sve pogodili. Nekad ja googlam za brata itdOtkrijte šta sve Google zna o vama: Pazite, verovatno vam se neće svideti
Postoji lako dostupna internet-stranica na kojoj možete da vidite šta sve Google zna o vama.
TakodjeIsključio sam sada ovo. Nisam znao da koriste sve ovo. Ali nisu baš sve pogodili. Nekad ja googlam za brata itd![]()
Ima zvonce i dalje.Da li ste primetili kako je YouTube zamenio dugme subscribe sa dugmetom prati? Čak je i na nekim jutjub kanalima ukinuo i zvonce kao opciju da ti uredno stižu obacveštenja. Stvarno propada i to iz meseca u mesec postaje sve gori i gori.
Što bi neki političari rekli ako je narod pošten nema šta da krije i privatnost mu nije potrebnaMa koliko da su okrenuti aplikacijama za razmenu poruka i digitalnim sredstvima komunikacija, u susret Međunarodnom danu privatnosti korisnici otkrivaju da im je zaštita privatnih razgovora visoko na listi prioriteta
https://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2021&mm=01&nav_id=1802070