Digi Tv

chopinhoo

Početnik
Poruka
3
Dobar dan,dolazim iz Švedske,danas mi je ćale došao,uplatio je gore navedeni Digi Tv za godinu dana. Priključio sam sve,i sad ne znam tačno koje su koordinate potrebne da bi mi ExYu kanali radili..

pozdrav
dobrodosao na forum
o kakvim koordinatama pitas tj da li ti uopste imas namestenu poziciju satelita za thor-intelsat 1002 gde je digi ?
ili pitas koje kanale mozes da gledas?

Ne to za kanale koje imaju,jer vec znam,imao sam to u Vranju.

Ne znam tacno kako da pomeram antenu,posto je do malopre sve radilo,i odjednom je nestalo signala,pa zelim da znam,na koju stranu da okrecem, istok/zapad.. I da l' da bude okrenuta nadole ili nagore

imas u mom profilu skype ili msn pa mi se javi da ti objasnim tj proverim sta se desava
sad je tu sve moguce puno faktora su u pitanju
polazis od LNB-a pa nadalje ako nije antena pomerena
ukoliko jeste to je vec mali problem tj nije ako skapiras ono sto cu ti reci da uradis
pozz i srecni praznici

To je sad sredjeno,ali bas upalih tv,i da gledam rts,nece,pise 'Nema signala ili slab signal' ,nece ni B92,nijedan kanal,hoce samo Eurosport,Eurosport 2, Fashion i Disney Channel,Neko znaaa sta se desilo ? :S

Digi tv izbacio iz ponude discovery world,science,t&l i CNN. na happy tv i na net tv ide test karta pa se postavlja pitanje da li su oni i dalje u ponudi ovog operatera?Ostaje nam samo da utvrdimo KO JE OVDE LUD?oni ili mi koji placamo?

Ja sam pre nove godine izbacio to đubre od Digi Tv-a i uzeo sam Total Tv...zaista mi nije bilo jasno zašto sam ja do sada trpeo sve ove gluposti koje su nam servirali iz Digi-ja kada sam mogao kao čovek lepo da uživam i uzmem na vreme Total Tv.
Mislim da ovima iz Digi-ja nije više u interesu da li će se neko uopšte više prijavljivati kao njihov korisnik.Znam ljude koji su se od njih odjavljivali pre godinu i više dana i nikada nisu došli po opremu.Sve izgleda ide ka tome da se Digi totalno ugasi!!!

Ja sam na jednom tv-u imao total tv i dvoumio se da za sobu uzmem digi tv, ali sam u poslednjem trenutku odustao... Mislim da se sa total tv-om ne moze porediti... Jeste jeftiniji ali i ima visestruko losiju ponudu...

Hah, baš me čudi da su pred bankrotom - pa koliko su se trudili dobro su i opstali na tržištu.
Moj brat je odjavio Digi još pre par meseci, pretili mu da će mu odneti opremu koja je kod njega skoro 4 godine i nikad nisu ni došli ;)

Hah, baš me čudi da su pred bankrotom - pa koliko su se trudili dobro su i opstali na tržištu.
Moj brat je odjavio Digi još pre par meseci, pretili mu da će mu odneti opremu koja je kod njega skoro 4 godine i nikad nisu ni došli ;)

doci ce neko po opremu samo kad dodje na red tvoj brat pozz

doci ce neko po opremu samo kad dodje na red tvoj brat pozz

Izvini, čemu će nekom da služi izraubovana oprema stara 4 godine ?
Koliko mi se čini, njemu je saopšteno da posle 2 godine oprema prelazi u njegovo vlasništvo iako te stavke nema u ugovoru...inače, antena je odavno zarđala i to dobrano pa ako im treba otpadno gvožđe neka dođu.
Samo ne znam kako će da se popnu na terasu :)

Kada sam odjavljivao Digi rekli su mi da im pošaljem risiver zajedno sa karticom poštom ili da im lično donesem u Bg...smejao sam im se u slušalicui rekao im "da li ste vi normalni...ako vam treba dođite sami,meni ne pada na pamet da vam na noge donosim vaš risiver star 5 godina"
I ja znam ljude koji još uvek čekaju da im neko pokupi opremu koja stoji kod njih po 2,3 i više godina.

Back