Radoje Kandic Zainteresovan član Poruka 218 28.06.2009. u 22:24 - diferencijalni ispit #1 Gdje mogu da nadjem testove sa diferencijalnih ispita?
sead_man Aktivan član Poruka 1.399 29.06.2009. u 11:26 - diferencijalni ispit #2 irs.k: Gdje mogu da nadjem testove sa diferencijalnih ispita? Kliknite za proširenje... Moras napisati za koji fakultet/visu skolu ti je potrebno, u kom je mestu ta skola, pa neko ako ima dace ti, za koje predmete.
irs.k: Gdje mogu da nadjem testove sa diferencijalnih ispita? Kliknite za proširenje... Moras napisati za koji fakultet/visu skolu ti je potrebno, u kom je mestu ta skola, pa neko ako ima dace ti, za koje predmete.
Radoje Kandic Zainteresovan član Poruka 218 29.06.2009. u 14:47 - diferencijalni ispit #3 Za filozofski fakultet engleski jezik????????
sead_man Aktivan član Poruka 1.399 29.06.2009. u 19:16 - diferencijalni ispit #4 sead_man: Moras napisati za koji fakultet/visu skolu ti je potrebno, u kom je mestu ta skola, pa neko ako ima dace ti, za koje predmete. Kliknite za proširenje... Eh ne mogu ti pomoci. ja sam zavrsio ekonomiju. Navedi koji ti predmeti trebaju pa ce se valjda neko javiti.... Srecno Pozdrav
sead_man: Moras napisati za koji fakultet/visu skolu ti je potrebno, u kom je mestu ta skola, pa neko ako ima dace ti, za koje predmete. Kliknite za proširenje... Eh ne mogu ti pomoci. ja sam zavrsio ekonomiju. Navedi koji ti predmeti trebaju pa ce se valjda neko javiti.... Srecno Pozdrav
Radoje Kandic Zainteresovan član Poruka 218 30.06.2009. u 11:02 - diferencijalni ispit #5 pitam sta se trazi za diferencijalni ispit da bi SE upisao studij engleskog jezika?????????????