gost 378342
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Dzihad braco i sestre, ne revolucija nego dzihad protiv svega opscenog i lascivnog. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije revolucija,to je prirodna potreba svakog čoveka za zdravim okruženjem.Za to se zalažem.
Dzihad braco i sestre, ne revolucija nego dzihad protiv svega opscenog i lascivnog.![]()
Neces imati uspeha - ni Isus ni Bog nisu mogli da sprece i iskorene kurrvanjejedino sve da ih pobijes
oni svoj nacin zivota nece promeniti
![]()
Cuti brate Ejndz, da te ne pomota taj covek sa karanfilima.![]()
![]()
Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima,anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?
Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima,anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?
Boli me kara iskreno. Svako ko dozvoli sebi da mu TV ili novine kreiraju misljenje je kompletan idiot.
U vreme kada informacije putuju svetlosnom brzinom i sve ti je dostupno, ako ne mozes sebi da skrenes paznju sa tih sranja, zivot i treba da ti bude ''reality'', popoluraniji kao ''rijaliti''.
To nije revolucija,to je prirodna potreba svakog čoveka za zdravim okruženjem.Za to se zalažem.
Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima, anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?
Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima, anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?
Gledaj, nije mi do toga što se od žena prave, ovaj, to što opisuješ. Jer. Pa. Postoji biološki, sociološki, istorijski i kulturološki presedan. Eonski. Neću ulaziti u to, ispravno li je to ili ne, prirodno ili naprotiv.
Problem je što se od muškaraca prave sve veće *****. Čkapetine. Svakodnevno. Ovo je bez presedana, u modernoj, petohiljadugodišnjoj istoriji.
Evo čitam pre neki mesec na jednom stranom, zapadnjačkom forumu, neki mališan, oko 19g, otvorio temu 'Može li mi iko objasniti šta to znači, kako biti - muškarcem?'.
To je ono što mene brine.
Prijatelju, znao sam koliko i plast sena. Nisam gajio iluzije, vezano za svoj rast i zapreminu. Ja se jesam upravo tako osećao. To su bile boljke adekvatne godinama. Vremenu. To sam sebi dopustio. Jer sam znao da je bezbednije rasti organski.mene brine sto je tebi "konjina" od 19god malisan...
da li se secas sta si ti hteo, radio, mogao, smisljao sa 19god? sigurno se nisi smatrao malisanom