Die Fuchsen und Renaissance

Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima,anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?

Imam da izjavim, za početak, jer si novi ovde,
da si odabrao odličan nik.
Jesi davitelj !
Žešći.
Davitelj si u pizdu materinu, si davitelj....

Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima,anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?

Boli me kara iskreno. Svako ko dozvoli sebi da mu TV ili novine kreiraju misljenje je kompletan idiot.
U vreme kada informacije putuju svetlosnom brzinom i sve ti je dostupno, ako ne mozes sebi da skrenes paznju sa tih sranja, zivot i treba da ti bude ''reality'', popularniji kao ''rijaliti''.

Poslednja izmena:
Boli me kara iskreno. Svako ko dozvoli sebi da mu TV ili novine kreiraju misljenje je kompletan idiot.
U vreme kada informacije putuju svetlosnom brzinom i sve ti je dostupno, ako ne mozes sebi da skrenes paznju sa tih sranja, zivot i treba da ti bude ''reality'', popoluraniji kao ''rijaliti''.

Pridružujem se karapucateljstvu... za ostatak sveta i mišljenja po tom (i ne samo tom) pitanju.

A smešna Anđelija sa pričom "u onim državama u kojima nema bluda"..u kojim to i kada nije bilo bluda? :lol:

Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima, anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?

Ne mogu to da prihvatim, mogu da pokusam da se borim protiv toga pa sta bude.

Svi su krenuli linijom manjeg otpora, lako do para, lako do seksa, sedi u "izlogu" kafica, kafane iako je velika buka, prasina, vrucina samo da te neko primeti da kaze da si tu.
Kurave sa TV-a uce devojke da je to normalno i pozeljno, podrsku im daju njihovi makroi, takodje sa TV-a, govoreci momcima i devojkama da je to normalno i idealno.
Tada mozemo da vidimo gomilu pijanih koja nije procitala 2 knjige u zivotu ali svi znaju koja je koja radodajka i ko je njen momak (makro).

Ignorisanjem necemo postici nista, ako zatvorimo oci problem nece nestati, ako nametnemo neke druge norme problem ce i dalje biti tu, ispod povrsine.

Kakav je vaš stav prema konstantnom i brutalnom nametanju kurvanjske kulture i načina ponašanja?Na sve strane nas pizdoidni tabloidi i TV kanali obaveštavaju o vaginalnim aktivnostima, anonimnih fukara i prstojebaca.Shvatate li to kao prirodnu pojavu 21.veka ili kao anomaliju društva u kojem živimo?Prihvatate li to ili ne i zbog čega?

Nema tu nikakvog nametanja. Primitivizam oduvek vlada svetom.
Nekada davno seljani su se valjali sa svinjama u blatu danas gledaju velikog brata.
Nista se nije promenilo.

Gledaj, nije mi do toga što se od žena prave, ovaj, to što opisuješ. Jer. Pa. Postoji biološki, sociološki, istorijski i kulturološki presedan. Eonski. Neću ulaziti u to, ispravno li je to ili ne, prirodno ili naprotiv.
Problem je što se od muškaraca prave sve veće *****. Čkapetine. Svakodnevno. Ovo je bez presedana, u modernoj, petohiljadugodišnjoj istoriji.
Evo čitam pre neki mesec na jednom stranom, zapadnjačkom forumu, neki mališan, oko 19g, otvorio temu 'Može li mi iko objasniti šta to znači, kako biti - muškarcem?'.
To je ono što mene brine.

Gledaj, nije mi do toga što se od žena prave, ovaj, to što opisuješ. Jer. Pa. Postoji biološki, sociološki, istorijski i kulturološki presedan. Eonski. Neću ulaziti u to, ispravno li je to ili ne, prirodno ili naprotiv.
Problem je što se od muškaraca prave sve veće *****. Čkapetine. Svakodnevno. Ovo je bez presedana, u modernoj, petohiljadugodišnjoj istoriji.
Evo čitam pre neki mesec na jednom stranom, zapadnjačkom forumu, neki mališan, oko 19g, otvorio temu 'Može li mi iko objasniti šta to znači, kako biti - muškarcem?'.
To je ono što mene brine.

mene brine sto je tebi "konjina" od 19god malisan...
da li se secas sta si ti hteo, radio, mogao, smisljao sa 19god? sigurno se nisi smatrao malisanom

0df07c6515fd9b575464695ab57bd499.jpg

mene brine sto je tebi "konjina" od 19god malisan...
da li se secas sta si ti hteo, radio, mogao, smisljao sa 19god? sigurno se nisi smatrao malisanom
Prijatelju, znao sam koliko i plast sena. Nisam gajio iluzije, vezano za svoj rast i zapreminu. Ja se jesam upravo tako osećao. To su bile boljke adekvatne godinama. Vremenu. To sam sebi dopustio. Jer sam znao da je bezbednije rasti organski.
Sada malo stariji, malo sam obimniji. I malo buljavije oči imam.
Slažem se ja, lik od 19, već treba da zna neke stvari. Delimo brigu. Trebalo bi da zna neke stvari. A ne zna. Ne zna šta jeste. Šta treba da bude. To nisu adekvatne boljke od kojih se on pati. Nisu bezbedne. Nisu organske. Ali jesu pokazatelj vremena.
I nije taj, 'konj', jedini, od. Samo jedan od. To te treba.

Pa kamo srece da uz to ide i nekakva sexualna emancipacija, pa su ljudi time sexualno slobodniji, nego upravo nasuprot. Moda sluzi da napravis sexualni status. A ko se na taj nacin ponasa, oblaci se sexy a u stvari je teska frigida osim kada je status u pitanju.

da je taj "mali" pd 19 lrta vise citao knjige a manje FB sigurno ne bi postavio takvo pitanje. sad zalosno je sto ga otac, ako ga uopste ima, nije malo "uveo" u to sta je zivot.

najgluplja stvar je deci govoriti "neka mali si kad odrasts ima vremena"....bolje je reci kako jeste a kako ce oni da skapiraju sta su tata ili mama rekli stvarno ima vremena

covek od 19 nije malisan ! to je covek samo sto je tudjom krivicmo zapusten i pita kako da bude muskarac a vec jeste

ali da ne spamujem...

Nije svaki limun limunada. Nije svaki dvohodac uspravni, čovek prijatelju. Da jeste, svet bi izgledao puno drugačije.
Otkrivanje. Eksperiment. To je onaj, od zabavnijih delova. A ovaj dečak, jer to za mene jeste, godinama gledano. Njemu je volja za otkrivanjem oduzeta, zakržljana. I on oseća, da nešto je pogrešno posredi. Ali ne može si pomoći. Te doziva savet sa strane. Pohvalno.
Ali jako uznemiravajuće. Jer, neke stvari ti ne mora, ama baš niko reći. Da bi ih intimno poznavao.
To je moderna ova, naša generacija. Sa svetom na dlanu, ispunjenim pametnim uredjajima. Bez ičega, od suštine, u sebi.

A sada, muzicki intermezzo.

Steta samo sto neki ljudi poprimaju ove obrasce ponaasnja, ali dobro, bar odmah odvojih kukolj od zita.
Ovo je ipak ekstrema, ima mali milion varijacija i mutacija koje nije lako spaziti golim okom.

Kako se boriti? Ne znam, mislim da smo brojcano nadjacani.
Iskljuci TV kada vidis glupost, promeni kanal, ugasi losu muziku, budi svoj.

Back