- Poruka
- 2.646
To je jedan proces. Ne moze preko noci da se uspostavi egalitet, a nece moci jos dugo.Nije to patrijahalizam, nego njihovo licemerno ponašanje kao i na svakom koraku. To je ono "gde nam ne odgovara to da se menja, gde nam odgovara to i ne mora", e mora, ili ide sve ili ne ide ništa. Nego samo kako bi njima odgovaralo i njima se sve pravda, od prevare do laži, uvek su morale, j b g, i kad ubije nekoga žensko ona je morala, one su zlatne mi smo svinje. Nema više toga, svako odgovara za svoje i deli se kako krivica tako i odgovornost. A pogotovo te priče "imam dete, moram", imala je i moja keva decu, imali smo kao porodica i svetle i tamne trenutke, nije otišla za nekog ko je imao više, nego je živela kako je mogla, kad se imalo imalo se, kad nije nije, ali nije otišla od ćaleta i našla bogatijeg, ali je zato i decu naučila uz oca i moralnim vrednostima, duhovnim.
I dobro je što si shvatio kako stoje stvari.![]()
Ljudi previse opravdavaju zenske postupke, a ja po pravilu ne obracam paznju i ne osudjujem osim ako se ne tice mene licno u smislu napada na moj integritet.
No, priznajem kada nisam u pravu.