Dickstand paljevina

Nije to patrijahalizam, nego njihovo licemerno ponašanje kao i na svakom koraku. To je ono "gde nam ne odgovara to da se menja, gde nam odgovara to i ne mora", e mora, ili ide sve ili ne ide ništa. Nego samo kako bi njima odgovaralo i njima se sve pravda, od prevare do laži, uvek su morale, j b g, i kad ubije nekoga žensko ona je morala, one su zlatne mi smo svinje. Nema više toga, svako odgovara za svoje i deli se kako krivica tako i odgovornost. A pogotovo te priče "imam dete, moram", imala je i moja keva decu, imali smo kao porodica i svetle i tamne trenutke, nije otišla za nekog ko je imao više, nego je živela kako je mogla, kad se imalo imalo se, kad nije nije, ali nije otišla od ćaleta i našla bogatijeg, ali je zato i decu naučila uz oca i moralnim vrednostima, duhovnim.

I dobro je što si shvatio kako stoje stvari. :)
To je jedan proces. Ne moze preko noci da se uspostavi egalitet, a nece moci jos dugo.
Ljudi previse opravdavaju zenske postupke, a ja po pravilu ne obracam paznju i ne osudjujem osim ako se ne tice mene licno u smislu napada na moj integritet.

No, priznajem kada nisam u pravu.:)

Ovde je problem što niko i ne želi egalitet, o tome samo galame da bi dobile ono što im treba, ono što im je ok ostaviće one kako je bilo, ne može to tako, nikad nije ni moglo. Ne mogu ja od tebe da očekujem da mi prepišeš pola kuće a da moja ostane samo moja, kapiraš? A one ne bi da se odreknu tog položaja gde ih puštaju preko reda, ustupaju stolice, štite, niko (normalan ili trezan) ne udara ženu, dame imaju prednost, neće one toga da se odreknu, kao ni onoga da na sudu dete uvek ide majci, njima je to super. Ali bi da menjaju ostalo, pa ne može.

Ovde je problem što niko i ne želi egalitet, o tome samo galame da bi dobile ono što im treba, ono što im je ok ostaviće one kako je bilo, ne može to tako, nikad nije ni moglo. Ne mogu ja od tebe da očekujem da mi prepišeš pola kuće a da moja ostane samo moja, kapiraš? A one ne bi da se odreknu tog položaja gde ih puštaju preko reda, ustupaju stolice, štite, niko (normalan ili trezan) ne udara ženu, dame imaju prednost, neće one toga da se odreknu, kao ni onoga da na sudu dete uvek ide majci, njima je to super. Ali bi da menjaju ostalo, pa ne može.

Hoce da nose pantalone, a nece u vojsku.;)

Ali forsirani mentalitet je drugaciji. Uzmimo bajku o Pepeljugi na primer.;) Ona se spasila nemastine i ropskog odnosa tako sto se udala za princa. Prica o pravoj ljubavi protkana sponzorstvom.
A njene sestre su odsecale pete i prste ne bi li se domogle princa i para.:roll::worth:

Secas li se filma "Pretty woman" sa Ricardom Girom i Dzulijom Roberts? To je takvo gowno od filma o bogatasu koji se zeni ulicnom prostitutkom :roll::rotf:, a taj film je svojevremeno bio u rangu popularnosti kao Titanik na primer.:roll:

Znaci smejurija.

A sve to je opsteprihvaceno u patrijarhalnom sistemu. Ozeniti siroticu, izgladnelo siroce, pruziti joj krov nad glavom i zastitu. :roll:

No, nije ni patrijarhalizam jedini krivac. U pravu si kada kazes da su zene alave i da rade mnogo toga u svoju korist ne mareci za druge nimalo. Njihova bahatost se primecuje i na forumu pdf Zene.

No, u Nemackoj na primer, M/Z prava su izjednacena sto se alimentacije tice nevezano kome su dodeljena deca sto je cudno tako da moze da se desi da zena koja odgaja decu placa bivsem muzu alimentaciju.

P.S. Da sam kojim slucajem ovom temom napao ovu devojku isprozivajuci je da je sponzorusa koja se udala za matorog bez ljubavi umesto sto sam isprozivao bivseg momka znaj da bi bilo trolovanja ove teme od strane zena i hejtovanje moje malenkosti kao sto je to bio slucaj na onoj mojoj temi o flertujucoj komsinici.;):lol:

To je jedan proces. Ne moze preko noci da se uspostavi egalitet, a nece moci jos dugo.
Ljudi previse opravdavaju zenske postupke, a ja po pravilu ne obracam paznju i ne osudjujem osim ako se ne tice mene licno u smislu napada na moj integritet.

No, priznajem kada nisam u pravu.:)

pa odavno je barem ovde poznato da nemas blage veze o zivotu kamoli zenskama i da su te izradile dosad bezbroj puta...
sto osudjujes tog decka koji je sigurno temeljno upoznao i bolje je poznaje od tebe, sve sto je rekao za nju je u pravu ,sledeci put ce biti pazljiviji ,a o takvima smo i mi ovde govorili...dakle ovo je samo potvrda.

Poslednja izmena:
pa odavno je barem ovde poznato da nemas blage veze o zivotu kamoli zenskama i da su te izradile dosad bezbroj puta...
sto osudjujes tog decka koji je sigurno temeljno upoznao i bolje je poznaje od tebe, sve sto je rekao za nju je u pravu ,sledeci put ce biti pazljiviji ,a o takvima smo i mi ovde govorili...dakle ovo je samo potvrda.

Nije ni on nju voleo Kizo. Zbog toga joj je i stariji bolja opcija. Dobro neka su me izradile 100 puta. Tebe su izgleda samo jednom i to je vise nego dovoljno.:per:
Ja sam ispao mnogo jaci od tebe.:mrgreen:

Hoce da nose pantalone, a nece u vojsku.;)

Ali forsirani mentalitet je drugaciji. Uzmimo bajku o Pepeljugi na primer.;) Ona se spasila nemastine i ropskog odnosa tako sto se udala za princa. Prica o pravoj ljubavi protkana sponzorstvom.
A njene sestre su odsecale pete i prste ne bi li se domogle princa i para.:roll::worth:

Secas li se filma "Pretty woman" sa Ricardom Girom i Dzulijom Roberts? To je takvo gowno od filma o bogatasu koji se zeni ulicnom prostitutkom :roll::rotf:, a taj film je svojevremeno bio u rangu popularnosti kao Titanik na primer.:roll:

Znaci smejurija.

A sve to je opsteprihvaceno u patrijarhalnom sistemu. Ozeniti siroticu, izgladnelo siroce, pruziti joj krov nad glavom i zastitu. :roll:

No, nije ni patrijarhalizam jedini krivac. U pravu si kada kazes da su zene alave i da rade mnogo toga u svoju korist ne mareci za druge nimalo. Njihova bahatost se primecuje i na forumu pdf Zene.

No, u Nemackoj na primer, M/Z prava su izjednacena sto se alimentacije tice nevezano kome su dodeljena deca sto je cudno tako da moze da se desi da zena koja odgaja decu placa bivsem muzu alimentaciju.

P.S. Da sam kojim slucajem ovom temom napao ovu devojku isprozivajuci je da je sponzorusa koja se udala za matorog bez ljubavi umesto sto sam isprozivao bivseg momka znaj da bi bilo trolovanja ove teme od strane zena i hejtovanje moje malenkosti kao sto je to bio slucaj na onoj mojoj temi o flertujucoj komsinici.;):lol:

Dobro si primetio to za pepeljugu :D

Nisam gledao Ričarda, slabo pratim njegove uloge. :) On i Džulija imaju više filmova nego da su stvaran par :D

Pisao sam na temi o alimentaciji baš na primeru Nemačke, nije baš tako.

Žene uvek i hvale reči koje govoriš kada govoriš o njima u hvalospevima, bilo koja kritika makar i opravdana je uvek nagrđena, pogotovo pisanog formata, uživo nekad i ne znaju šta da kažu, ovde su svi pametni.

Uzmi na ženama i napiši neki hvalospev, kako su one žene/majke/kraljice, kako im se posvećuje malo pažnje, kako se malo vrednuje ono što one rade, kako im treba dati podršku, itd, itd, kako smo mi ipak podbacili itd, itd, to ćeš dobiti milion repki. :D Suština je da one hoće da čuju samo ono što im se sviđa, Čast izuzecima.

Pa sad, ako cemo o filmovima, meni je Titanik gore gov.no od Pretty Woman. Pretty Woman je izmisljotina, a Titanik stvarna tragedija od koje je Kameron napravio ljubic. Meni je to gore od zgodne zene, mada nije ni da je Zgodna zena neki film.

(Izvinjavam se za off).

Pa sad, ako cemo o filmovima, meni je Titanik gore gov.no od Pretty Woman. Pretty Woman je izmisljotina, a Titanik stvarna tragedija od koje je Kameron napravio ljubic. Meni je to gore od zgodne zene, mada nije ni da je Zgodna zena neki film.

(Izvinjavam se za off).

Dugo nisam video da neko koristi termin "ljubic".:)
A ti bas koristis prekodrinske termine cini mi se.:)

Secam se jedne price o tipu koji je pre par godina bio u vezi sa nekom zenom koja ima dete.
To je trajalo nekih 6 meseci da bi onda ona pobegla sa nekim tipom od 50 godina koji je imao solidnija primanja od njega.
Kada se to desilo bio je dosta nardrndan i ogorcen. Platio je letovanje za njih troje i po tome kako je pricao to mu je bio bedak.

Medjutim, po njemu se videlo da on nije imao nameru da je zeni iako je bio zaljubljen u nju i videlo se da mu je smetalo to sto doticna ima dete.

Salve uvreda na njen racun u stilu qurva, sponzorusa i slicno su stizale iz njegovih usta.

A ja mislim:"Devojka vidi da ne zelis sa njom nista na duze, ima finansijske probleme, treba da odgaja to dete i njoj odgovara neko ko bi joj bio pouzdaniji u tom pogledu, a ne ti koji samo cekas da se naseskas i da je sutnes kada naletis na neku koja vise odgovara. Cemu ta iracionalnost i tretiranje zene kao da ti nesto duguje, prso si sto si platio letovanje :roll:, a njoj je potrebna ispomoc oko gajenja tog deteta, te ako se neko nadje voljan, kada ti vec nisi, sto se uopste ljutis.".

Sada, pitanje za vas je koliko ste racionalni kada imate ovakve zivotne situacije. Umete li da procenite situaciju i ispravno postupite i razmisljate ili ste paljevina poput ovog tipa.

Uvek idem samo do kraja iskreno i cisto.

Ovaj lik je sam sebe zeznuo.

Imala sam slicnu situaciju u rl :manikir: :lol:

znaci parice, ah zenska osecanja, kako su nas uchili nas muske da su zene osecajna stvorenja...

a sta ako ta neka nema starateljstvo, mora da placa alimentaciju ocu svog deteta? opet bi se udala za parajliju i imala kres okolo.
pa jel tako?
a pa jel nije tako a?

sve se svodi na jedno, pare se sticu radom a ne prostitucijom

i nije da nije bio u pravu kad je kako kazes sasuo salvu uvreda - dala se za pare, svoje telo je dala onom koji je mogao da joj uplacuje vise od pukog letovanja.
ako to nije prostitucija, nek mi neko objasni sta jeste. samo ova je kvarnija, syebal je dva choveka, prvog emotivno a drugog ce i finansijski.

umesto da nadje posao i radi i zaradi. ako ne moze, znaci da nije sposobna majka - nek da dete ocu

Back