luda nasta
Domaćin
- Poruka
- 3.015
Imam teoriju da je Quinn bay harbor butcher.
Nije još kraj, ima još jedna epizoda.Malo me je razočarao kraj sezone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije još kraj, ima još jedna epizoda.Malo me je razočarao kraj sezone.
Objavili su i 10 epizodu na ruskom.Imam teoriju da je Quinn bay harbor butcher.
Nije još kraj, ima još jedna epizoda.
to se neračuna a i to nije ista epizoda koja će izaći na američkom poboguObjavili su i 10 epizodu na ruskom.
Leakovali je Rusi.to se neračuna a i to nije ista epizoda koja će izaći na američkom pobogu
Pa normalno kad' ne govoriš kineski. Niko normalan ne govori.Ja gledo desetu epizodu na kineskom, ništa ih nisam razumeo.![]()
Rekao si da je izašla na ruskom, što znači da je to neka ruska verzija ''dextera'' sa ruskim glumcima itd dakle spinoff neki ili tako nešto. Dakle ako je ''trol'', sa tvoje je strane.Leakovali je Rusi.
Loš trol
Ruska sinhronizacija, ruski glasovi.Pa normalno kad' ne govoriš kineski. Niko normalan ne govori.
Rekao si da je izašla na ruskom, što znači da je to neka ruska verzija ''dextera'' sa ruskim glumcima itd dakle spinoff neki ili tako nešto. Dakle ako je ''trol'', sa tvoje je strane.
Svejedno, pošto nema nigde da se zvanično skine kolko vidim (ispravi me ako grešim) to je ko i da nije izašla, dakle čeka se sledeća nedelja. Svako dobro.
Trebali su da stave srećan kraj u originalnoj seriji.
šta lupaš tj montiraš,9.6 ima poslednja epizoda iz nekog razloga wtf
Kraj New Blood-a imao 4,7.šta lupaš tj montiraš,9.6 ima poslednja epizoda iz nekog razloga wtf
a na to je mislijoKraj New Blood-a imao 4,7.