Devojke/zhene jesteli ikad..............

па, онда смо у исто време кренули.:lol:
ти у Немачкој, ја у Србији.:rotf:

шалу на страну, али оно што сам видео код своје мајке, сестре и жене(шта је са мном прошла, хвала јој је мало), то не може мушкарац.
ми смо ЈАЧИ ПОЛ за ношење тешких ствари.
ДИВИМ СЕ ЈАКИМ ЖЕНАМА, јер само смо уз њих КОМПЛЕТНИ!

da, znam

pa pokusale su nije da nisu ,svakoj je to bila misija , ali nisu uspele....
razbio sam ja njih.:cool:

- - - - - - - - - -

па, онда смо у исто време кренули.:lol:
ти у Немачкој, ја у Србији.:rotf:

шалу на страну, али оно што сам видео код своје мајке, сестре и жене(шта је са мном прошла, хвала јој је мало), то не може мушкарац.
ми смо ЈАЧИ ПОЛ за ношење тешких ствари.
ДИВИМ СЕ ЈАКИМ ЖЕНАМА, јер само смо уз њих КОМПЛЕТНИ!
Gluposti sve to moze muskarac i vise od toga.Razlika je jer zena prolazi kroz to jer nema kud....a muskarac i pored drugih laksih ali ponizavajucih opcija.
divis se jakim zenama jer si slabic!

Poslednja izmena:
Gluposti sve to moze muskarac i vise od toga.Razlika je jer zena prolazi kroz to jer nema kud....a muskarac i pored drugih laksih ali ponizavajucih opcija.
divis se jakim zenama jer si slabic!

Мацо, НЕ МОЖЕ!
Жена нема куд, јер су јој МУШКАРЦИ то рекли и "усадили".
Иза мене је ЈАКА ЖЕНА, јер сам ја ЈАК И УСПЕШАН МУШКАРАЦ!
Не бих имао ништа против, да је и поред мене "слаба жена"(по теби), јер би је ја онда УЧИНИО ЈАКОМ.

Mene zanima da li ste ikad vashem dragom razbili drushtvo, jer ste smatrali da to drushtvo nije za njega jer opako utiche na njega a stim i na vas?

ja jesam:manikir:

moj se posle 14 godine braka uhvatio u kolo nekih tipova koji su opasno voljeli piti, fol krenu na fudbal a tamo posle igre sljushte dve gajbe piva i rakije uz to, moj dodje i odmah pravac kupatilo na bljuc bljuc, zatim je pocheo da unosi neke chudne teorije u kutju "zhena mora da radi shto muzh kazhe " itd. u to vrijeme sam sve polako mic po mic ---> crknut tjesh od alkohola

to druzhenje se proshirilo i na subotnji odlazak u kafanu pa sve do notji, vazda ista ekipa vazda isti majmuni, i jedne subote ja lepo zamenim cilinder/bravu te notji je prespavao u garazhi u autu ............

lepo sam rekla "ili ONI ili MI , ONI i MI ne idu skupa" i tako sam ga ischupala iz te smrdljive druzhine

ali mi i dan danas krivo shto je sebi dozvolijo da tako nisko padne da vredja rodjenu zhenu, zbog tamo nekih majmuna.

josh su dve zhene uspjele da ishchupaju svoje muzheve i sa njima se sad druzhi nekad i cirkaju al je to sve u znaku normale

Nisam, jer znam da nemam prava na to... ali jesam dolazila u iskušenje... i to ne da bih demonstrirala silu, već zato što su im ti likovi radili o glavama.. Naravno da sam htela da izmanipulišem i da mi je bilo stalo, uradila bih to vrv. U suštini, rekla sam im šta mislim i to je bilo sve. Veliki su ljudi, ne spavam sa decom... tak' da... ako mi ne pašu, moje je samo da se okrenem i odem, a ne da vaspitavam.

Nisam, jer znam da nemam prava na to... ali jesam dolazila u iskušenje... i to ne da bih demonstrirala silu, već zato što su im ti likovi radili o glavama.. Naravno da sam htela da izmanipulišem i da mi je bilo stalo, uradila bih to vrv. U suštini, rekla sam im šta mislim i to je bilo sve. Veliki su ljudi, ne spavam sa decom... tak' da... ako mi ne pašu, moje je samo da se okrenem i odem, a ne da vaspitavam.

cudo, posto vecina zena uvek misli da moze da prevaspita muskarca, naravno ako ga je zavolela?

cudo, posto vecina zena uvek misli da moze da prevaspita muskarca, naravno ako ga je zavolela?

Ako muškarac voli ženu pustiće joj dosta gluposti... a i neće biti svestan njenih pokušaja manipulacije. Ali malo koja žena poštuje takve tipove, ko što ni muškarci ne poštuju žene bez svog ja... i što menjaš nešto ako ga voliš...
Kaži ako vam je već veza na tom nivou... sve nabrojiš... rade to, to i to... nije dobro zbog toga i toga... pa nek' se sam krpi onda.
Ja ne mogu da budem sa nekim koga smatram infatilnim.

Mene zanima da li ste ikad vashem dragom razbili drushtvo, jer ste smatrali da to drushtvo nije za njega jer opako utiche na njega a stim i na vas?

moj se posle 14 godine braka uhvatio u kolo nekih tipova koji su opasno voljeli piti, fol krenu na fudbal a tamo posle igre sljushte dve gajbe piva i rakije uz to, moj dodje i odmah pravac kupatilo na bljuc bljuc, zatim je pocheo da unosi neke chudne teorije u kutju "zhena mora da radi shto muzh kazhe " itd. u to vrijeme sam sve polako mic po mic ---> crknut tjesh od alkohola

to druzhenje se proshirilo i na subotnji odlazak u kafanu pa sve do notji, vazda ista ekipa vazda isti majmuni, i jedne subote ja lepo zamenim cilinder/bravu te notji je prespavao u garazhi u autu ............

lepo sam rekla "ili ONI ili MI , ONI i MI ne idu skupa" i tako sam ga ischupala iz te smrdljive druzhine

ali mi i dan danas krivo shto je sebi dozvolijo da tako nisko padne da vredja rodjenu zhenu, zbog tamo nekih majmuna.

josh su dve zhene uspjele da ishchupaju svoje muzheve i sa njima se sad druzhi nekad i cirkaju al je to sve u znaku normale
Ne volim takve, pogubljene likove koji ne znaju sta je dobro za njih i njihovu porodicu.

Ukoliko žena pokušava da otrgne voljenog muškarca iz nekih realnih problema to je svakako nešto što se podrazumeva u odnosu u kome postoji ljubav i važi o obrnuto, ali je to "znati šta je za nekog dobro ili loše" sa druge strane vrlo osetljivo pitanje.
Često se predje pod izgovorom pomoći i granica gde se zadire u tudju slobodu iz obesti, posesivnosti i želje za kontrolom, što svakako nije ljubav.

nisam bila u toj situaciji ali pretpostavljam da bih postupila isto kao ti

neke zhene nerazumijem hotje da ispadnu kool

Back