devojke, zene da li ste zadovoljne sopstvenim izgledom?

Jesam. Sad cak vise nego u mladjim godinama. Valjda me prosla ta mladenačka nesigurnost u sebe. Majka me od malih nogu driblala oko klopanja i linije i izgleda, pa mi je urodjeno da veoma vodim racuna o izgledu.
Sto se napucanih i lepih NS devojaka tice, mozda nisu izasle onih par puta kad sam ja bila tamo. Videla sam dosta estradnih, kao i u Beogradu, a ne nesto puno lepih i zanimljivo obucenih, da odskacu. Za dobar izgled lepo lice i telo su osnovni preduslov, ali danas nisu bas tako ceste one koje umeju da se zanimljivo i sik obuku, tako da odskacu od vecine. Za mene je to prilicno bitan kriterijum u ocenjivanju necijeg izgleda.

Ono ima dana kada nisi zadovoljan ni sa cim pa ni sa svojim izgledom, te tada i da stavim brdo sminke cini mi se ne bi mi pomoglo, ma ni plasticnu operaciju da izvrsim isto tako.A onda shvatis da se zapravo ti to lose osecas iznutra pa se to odrazava i na tvoju fizicku stranu.Tako da sam od tada resila da se nesto mnogo ne potrisem jer zelim sebi da lepo izgledam.

I da li sam zadovoljna svojim izgledom, pa naravno da jesam jer sam saimim tim uvek u dobrom raspolozenju.:zurka:

Ja prva nisam posto sam uglavnom u ns-u, gde ima jako puno prelepih i napucanih devojki.

Hm. Leči komplekse, to ti je izgleda veći problem od izgleda, nema ljutiš, ali tako je.

Dobro, i ja nekad pogledam neku devojku, i drago mi je kad vidim neku
lepu, ali prirodno lepu devojku.:heart:

Nisma ružna, u principu sma zadovoljna, naravno nečim više, nečim manje, ali ne "uzbuđavam se bez potrebe" ;)

Back