Devojke za izbegavanje

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
Jao, sad nalete na ovo, na nekom portalu :lol:

Nego, forumašice, koja ste vi? :zper:
Forumaši, na koji ste tip naletali, i koja je stvarno za izbegavanje? :lol:

NAMIGUŠA
Možda će vas u početku oduševiti činjenica da ona voli da se druži sa vašim prijateljima. Međutim, zapitajte se zašto nema prijateljice? Da li joj je muška pažnja toliko neophodna, pa u svakom trenutku želi da bude okružena frajerima? Čak i ako niste ljubomoran tip u nekom trenutku njena navika će početi da vam smeta.

SANJALICA
Ako joj ne poklanjate omiljene knjige iz detinjstva, pevate serenade pod prozorom i donosite bukete cveća ona će misliti da vaša veza nije uspešna. Ova devojka je zarobljena u romantičnim komedijama koje je toliko puta gledala da već svaki detalj zna napamet. Koliko god se trudili da joj objasnite da život nije film, ona to neće razumeti, a svaki vaš postupak neće biti dovoljno romantičan.

GREBATORKA
Podrazumeva se da vi uvek plaćate račun. Ona je dama, a vi džentlmen. Međutim, prohtevi ove dame svakim danom postajaće sve veći a vaš budžet to neće moći da izdrži. Kad budete poklekli pred tolikim finansijskim izazovima ona će bez problema naći drugog koji može da joj priušti skupe poklone.

ZALJUBLJENA
Ako pogledate njene fotografije videćete da je imala više momaka nego novih frizura. U njenom slučaju to nisu bile prolazne avanture već sve same ozbiljne veze. Ona se jednostavno ludo zaljubljuje u svakog dečka i već na prvom sastanku mašta o zajedničkom životu sa njim. Međutim, koliko se lako zaljubljuje tako lako i odustaje. Već na prvi znak problema u vezi potražiće drugog sa kojim će "živeti srećno do kraja života".

DAMA U NEVOLJI
Ona prolazi kroz najtežu fazu u životu, samo što ta faza u njenom slučaju traje večno. Ona je uvek u nevolji, stalno ima probleme, a raspoloženje joj je nepredvidivo. Na prvi pogled to može biti privlačno, poželećete da joj pomognete i da joj pružite rame za plakanje. Istina je međutim, da njene probleme niko ne može da reši.

LJUBOMORNA
Ova devojka će vam nabiti osećaj krivice za svaki pogled ili kompliment koji ste uputili drugoj ženi. Bez obzira koliko reči, pažnje i napora uložili da joj objasnite da nema razloga za ljubomoru ona neće promeniti ponašanje. Ako ne planirate da ceo život provedete u četiri zida potražite na vreme najzbezbolniji izlaz iz ove veze.

covece pa ovo sve za izbegavanje!!!

sve su za izbegavanje... samo bih ja dodala josh par kategorija

DEVOJKA SA MAMOM= ako se majci ne dopadnete, nemate shanse kod nje. mama je ili jaka, uspeshna zena koja ce je primiti pod svoje krilo kad god uvredite ili pogreshno pogledate njenu devojchicu ili boleshljiva zenica kod koje cete morati svaki chas da svracate jer je kashljucnula, obichno su te mame udovice ili raspushtenice

UDAVACHA= od prvog dana zabavljanja shetacete s njom bash ispred zlatara, salona venchanica, verovatno je vec sve izabrala, vashe je samo da pitate. ako ne pitate vi, pitace ona vas. izbegava zashtitu od trudnoce...

DEVOJKA SA TRAUMATICHNIM LJUBAVNIM ISKUSTVOM= od poljupca ce praviti dramu i moracete da ispravite sve drine koje je zakrivio njen bivshi momak. postoji velika mogucnost da otrchi kod bivsheg, ako je pozove.

...

sve su za izbegavanje... samo bih ja dodala josh par kategorija

DEVOJKA SA MAMOM= ako se majci ne dopadnete, nemate shanse kod nje. mama je ili jaka, uspeshna zena koja ce je primiti pod svoje krilo kad god uvredite ili pogreshno pogledate njenu devojchicu ili boleshljiva zenica kod koje cete morati svaki chas da svracate jer je kashljucnula, obichno su te mame udovice ili raspushtenice

UDAVACHA= od prvog dana zabavljanja shetacete s njom bash ispred zlatara, salona venchanica, verovatno je vec sve izabrala, vashe je samo da pitate. ako ne pitate vi, pitace ona vas. izbegava zashtitu od trudnoce...

DEVOJKA SA TRAUMATICHNIM LJUBAVNIM ISKUSTVOM= od poljupca ce praviti dramu i moracete da ispravite sve drine koje je zakrivio njen bivshi momak. postoji velika mogucnost da otrchi kod bivsheg, ako je pozove.

...

:super:

kad skeri pomenu ove sa mamama ne znam jel gledate na tlc ono o vencaicama
e svaka druga dovodi mamu da sa njom bira vencanicu i mamu slusa sta joj mama izabere da obuce :dash:
oces mamu i u krevet sa muzem jjebo te
ne kontam ove sto to zene

a bila epizoda sa rasprodajama i pola onih sto dotrcale ne udaju se uopste nego uzimaju za tamo neku smisljenu udaju koju su zamislile sa 4 god :zcepanje: kao pa da imam kad mi se desi - udavace

e svaka druga dovodi mamu da sa njom bira vencanicu i mamu slusa sta joj mama izabere da obuce :dash:

a bila epizoda sa rasprodajama i pola onih sto dotrcale ne udaju se uopste nego uzimaju za tamo neku smisljenu udaju koju su zamislile sa 4 god :zcepanje: kao pa da imam kad mi se desi - udavace

jezivo

video sam tu emisiju na tlc-u, radi i pink slicnu emisiju
uzasavam se kad vidim to
a najgore od svega sto je podebljano istina

Back