gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Често чујемо да девојке (обично) воле старије. Но, ја сам упознавао доста млађих девојака, например од 16 година за које сам ја био сувише "стар". Када ово "правило" почиње да важи? И да ли оно уопште важи

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Често чујемо да девојке (обично) воле старије. Но, ја сам упознавао доста млађих девојака, например од 16 година за које сам ја био сувише "стар". Када ово "правило" почиње да важи? И да ли оно уопште важи![]()
Душебрижниче, живиш ли од тога да провоцираш? Шта ти не да мира?To je bio njihov izgovor, nije do godina.
Она 16 ја 19, велике ли разликеPa šta će ti maloletnice, crn li si?To pravilo može da važi samo za punoletne devojke, ne i za maloletne devojčice.
U tim godinama to jeste velika razlika, kasnije, kako ljudi matore, razlika u godinama postaje sve manje bitna.Она 16 ја 19, велике ли разлике
Ti se razumes u politikuTo je bio njihov izgovor, nije do godina.
Паметан је он много. Ал није добронамеран, забада нос у туђа посла и провоцира. Мисли да ће на ексцентричан начин да пошаље неку порукуTi se razumes u politiku
Ti se razumes u automobile
Ti se razumes u religiju
U svemirsku kosmicku stanicu se razumes
U nuklearnu fiziku se razumes
Sad vidim i u ljudske odnose se razumes
Ima li nesto da ovaj covek ne zna?
Istina nije provokacija, da si im se svideo bolelo bi ih uvo za tu malu razliku u god.Душебрижниче, живиш ли од тога да провоцираш? Шта ти не да мира?
Некима јесам, некима нисам. Не извлачи се сад на истину. Јеси можда паметнији и од мене ал нисам глуп да видим шта радиш, тј шта покушавашIstina nije provokacija, da si im se svideo bolelo bi ih uvo za tu malu razliku u god.
Pokusavam da te sklonim odavde, dok se ne stopis u ovu bezlicnu masu, masu pacenika, zenomrzaca i ocajnika.Некима јесам, некима нисам. Не извлачи се сад на истину. Јеси можда паметнији и од мене ал нисам глуп да видим шта радиш, тј шта покушаваш
Neke cure kontaju da neće starijeg jer će on htijeti fizički kontakt, a one to ne žele pa odbiju.To je bio njihov izgovor, nije do godina.
Nije dobronameran. A mislim da pametan covek ne moze da bude zao. A on moze da ponese epitet zao.Паметан је он много. Ал није добронамеран, забада нос у туђа посла и провоцира. Мисли да ће на ексцентричан начин да пошаље неку поруку
Mislim da nije pravilo.Nekoga privlače stariji, nekoga mlađi.Nekome to ne igra nikakvu ulogu.Када ово "правило" почиње да важи?
У том случају, хвала ако је тако. А теме сам отварао као модераторPokusavam da te sklonim odavde, dok se ne stopis u ovu bezlicnu masu, masu pacenika, zenomrzaca i ocajnika.
Jos si mlad, jos nije kasno. Ovaj forum odise ucmaloscu, manjkom volje za zivotom. Oseca se kao u starackom domu.
Zavrsices kao neki od onih pacenika sto vise na fotkama i bacaju ocajnicke komplimente ili kao ovi drugi sto zbog nejebice pljuju na sve zensko.
A i poceo si da otvaras takve teme.
Ne izjednacavaj prostitutku sa prosecnom devojkom.Mislim da devojke vole uspešne pa onda ispada da je pitanje deplasirano. Ako je čovek uspešan onda će cura strasno ljubiti i dedu. Mislim da one izreke "bez starca nema udarca" i "hodi dedi" nisu tek tako nastale.
ali nije prostitutka. Ispratio sam citavu vest i dalje venacanje sa njom. Niej bila prostitutkaNe izjednacavaj prostitutku sa prosecnom devojkom.
Nije dobronameran. A mislim da pametan covek ne moze da bude zao. A on moze da ponese epitet zao.