devojke sa stomacicem ili misicima

• Začetnik teme Začetnik teme ZkA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kambodza:
...........ja iskren .......celog zivota me jure buce a ja bezim.................nemam nishta protiv njih ,ali sexsualno me ne privlace ........................a i ja sam tanan pa da ne bude "volecu ga ,mazicu ga i zvacu ga djole".....................jbg. iskren sam ........bez uvreda ................ ;-) ;-)
Ma ne vređam se...i ja sam mala i tanana.....ali imam gomilu super drugarica koje su sve preslatke buce.....i mogu ti reći da neke od njih šetaju bolje i lepše tipove nego gomila drugih vitkih i zgodnih...Tako da pravila nema....A ovo "ja sam tanan" ili ti u prevodu mršav sam ko pritka..da više nisi napisao... Znaš da su svi pravi Forumaši visoki, krupni, sa pločicama na stomaku...penisom od 25 i nešto više....i najmanje 100 recki u tefterčetu.... ;) Ne smeš da se ističeš!

I još nešto.... Primećujem da se ovde razvila prava ženska konverzacija: debljina..mršavost...dijete...bla, bla.... Po meni...lično nije ni zdravo ni lepo ono što previše iskače iz nekih normalnih granica mršavost/debljina.... A što se viška/manjka kilograma tiče....svako "osluškuje" svoje telo....i zna koja mu kilaža smeta. Zavidim onima kojima je bogomdano da imaju savršeno telo bez ikakvog truda i zalaganja. Meni nije. Moj izgled me "košta" i novca i živaca i vremena.....Ali to shvatam kao neku vrstu "usavršavanja"...kao što se obrazuješ, učiš strane jezike, putuješ....tako i brineš o sebi.... Ne da bi druge impresionirao, nego da bi se pre svega ti osećao dobro...i samouvereno.....

kambodza:
........tanan do smrti .........geni + vezbe su strava ...........nemam ja nishta protiv buca ............ali me sex-ualno ne uzbudjavaju.........ko voli nek izvoli ..................a definitivno se suprotnosti privlache ...........
To za suprotnosti....imaš pravo... I mene uvek startuju neki grmalji..... Pa smo posle ko doga i čivava..."Dragi, sagni se da te poljubim"....Groteska i buruleska....sve u jednom.... :lol:

Back