Девојке почеле школовање за борбене авионе!

sevilja:
Mi, zene smo opasnije od vas muskaraca. :) 100%

search_baby.jpg

Muškarci su bolje majke nezvala se ja Fatima Šaćirbegović

Iron Lord:
Pa ne drži valjda on obuku, POBOGU?

Па како је све више у земљи Србији "приговарача савести" којима је главни приговор то што немају киту а и ако је имају не знају чему служи... потпуно је
нормално да је девојкама и женама пук'о филм... и док ви будете празнили
нокшире и мењали усране гаће по старачким домовима - ОНЕ ЋЕ ВАМ ПОКАЗАТИ КАКО СЕ БРАНИ ЗЕМЉА, ШТА ЈЕ ТО ПАТРИОТИЗАМ, НАЦИОНАЛИЗАМ, ХРАБРОСТ.......свака им част!

eremita:
Па како је све више у земљи Србији "приговарача савести" којима је главни приговор то што немају киту а и ако је имају не знају чему служи... потпуно је
нокшире и мењали усране гаће по старачким домовима - ОНЕ ЋЕ ВАМ ПОКАЗАТИ КАКО СЕ БРАНИ ЗЕМЉА, ШТА ЈЕ ТО ПАТРИОТИЗАМ, НАЦИОНАЛИЗАМ, ХРАБРОСТ.......свака им част!

Тако је! Честитке девојкама.
Иначе једна девојка се пријавила за АБХО, како каже њен отац је капетан и увек је желела да буде у војсци.

из овог примера, се јасно види да ако нема синова, ћерке умеју да наставе патријахално васпитање и линију патриотизма.

eremita:

... pohvali hrabre žene Mita iz ormara

Iron Lord:
... ili da siluju muškarce

Већ видим будуће Хашке процесе...

"Сведок К-28903028938
Ја сам биља у кући и гљедаља совоја посља, као и сваки дан, и тек што сам оставиља митраљез ушљи Срби и сиљовали ме.

Судија:
Покажите у судници молим на особе које су вас силовале.

Сведок К-28903028938:
- Ево ове две.

Судија:
Свледећи сведок! (Свекоду: обратите се некој геј организацији за заштиту важих права)

Back