devojke nose tesno

random_cloud_form:
Lexa, a kakve bruseve ti preferiras? Sta obicno imas na sebi kad izadjes do grada?
Wow :shock:
Pa, jbmliga, gledam da su mi taman i da su udobni i da su što tanji, davno sam prešišala komplex veličine, hehe...

Ali ne idem bez njega, osim na spavanje. I osim ponekad kući.

Jednom mi je drugarica rekla da bradavice, citiram, mogu da se "prehlade", ako se ne nosi brus, i simptom je, navodno, onaj poznati iritirajući svrab, ne znam jel' to tačno? :-)

Evo sad imam neki bez žice, to kada nađem kao da sam dobila na Loto-u :roll:

pa ja ne nosim skroz tesno, ali ni shiroko... onako da mi je taman.... a da je lagano....
i nema sile na ovoj zemlji koja bi me naterala da po ovoj vrucjini nosim bra.....
prvo jer je neudobno, jer je vrucje..... a suvo me zabole ko cje da gleda i shta cje da neDajBozhe misle neki......... e sad treba imati meru.... to su uglavnom onda neke sharene majce ili neshto.... pa se ne primecjuje toliko.....

uf što sam juče videla nešto odvratno, ona nosi neke farmerkice sa spuštenim strukom i kratku majcu, kolko su joj tesne farmerke, pola struka joj iskočilo preko istih a dupe se slepilo i dobilo neki čudan oblik - provaljujem da je ona sličica pozadi pukla na pola...

Rujevit:
Sta fali svemu tome? Naravno da gledam...obicno stavim cvike 8-) , pa moze da se misli gde gledam, ali i bez suncanih naocara slobodno saram pogledom...ako je zensko telo lepo i privlacno zasto ga ne gledati? Uostalom, zasto se kog djavola oblace provokativno ako im to 'smeta'? Cim je obukla tesno znaci da zeli da pokaze obline, znaci tu je za gledanje :razz:

That's my boy!
el20awrence.gif

to je ono "car je go" - samo što danas nikog više nije briga :rolleyes: Možeš i gola na ulicu, uzbudili bi se tek ako ..izlaziš takva iz Porše Kabria i to sa Miletom Kostićem ili Čankom :mrgreen:

Stvarno, niko to danas ne primećuje. What a relief :D

ništa lepše nego golupčići koji slobodno lepršaju uličicama ovog veselog i vrelog grada... pustite ih devojke neka lete... nema puno lepih stvari ovih dana... treba nešto da razbije ovu vrućinu... makar bile naprćene ispod majičica... i to onako bezobrazno... neka ide život...

random_cloud_form:
Na stranu svi minici, dekoltei i ostalo, ne cini li vam se da je u porastu broj onih koje ispod tesnih majica ne nose brus?

Pri cemu, cesto, iza tamnih stakala krisom prate da li cete odmeriti jasno ocrtani reljef njihovih oblina? Naravno, ima i onih koje se prave naivne.

Kako reagovati, pogledati iako znas da ona motri ili nastaviti svojim putem i ne primiti se?
Ako ja motrim, ako to primecujem, onda znachi da mi je neprijatno, i razmisljam da se izgubim ubrzo iz njegovog prisustva.Nikad ne motrim, znam da uvek gledaju.Samo, kad me stariji gledaju meni je jako neprijatno.

Citam danas u blicu, francuske vlasti zabranile tange i toplese na obali Sene na plazama u gradskom podrucju, i za nepostovacice sledi novcana kazna!

Neko ovde na temi pomenu feredze kao napad na moje stavove da devojke preteruju sa plasiranjem seksualnosti ka obicnim prolaznicima. Ali eto, nakon ove vesti iz liberalne francuske, ocigledno je da nisam usamljen u misljenju da toliko razgolicavanje nema veze sa emancipacijom.

Back