gema
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Gemo, bez da se uvredis, izgleda da u slucaju tebe nista ne pali.
mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gemo, bez da se uvredis, izgleda da u slucaju tebe nista ne pali.
meni su te fraze izlizane, dal vise pale te fraze ili direktnost?
ja licno preferiram direktnost, ali nesto nisam bila sigurna da znas da sprovedes tu direktnost u delo, s ozbirom da nas pitas ovo uopste.
I da, delim kreptomanovo misljenje.
pa licno preferiram direktnost,
daj primerU stvari, gemo, onako, objektivno, u tvom slucaju te apsolutno takva zasluzuje, sudeci po postovima iskompleksiranim
daj primer
pa bas i nije fora da pridjem direktno ida ga ispusim
zasluzujes i poenbravo, imas inteligenciju kao larva, uzgred pise DEVOJKE u prvom postu a i na temi
Ali ovde si ubo target
zasluzujes i poen
pa da pridjes, naravno predstavis se, kazes , svidjas mi se, hoces ..vec zavisno od situacije gde se nalazite
A....izvini onda sam malo pre olako upotrebila "direktno".
Dobar ti je deo do predstavis se.Onda krenes neko caskanje u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite, prokomenarises nesto, ona ce da odgovori nazad naravno, i onda je samo bitno da ti nju stvarno slusas, a ne zveras unaokolo, i razmisljas kad ces vec da joj gurnes jezik u grlo.Pricom pokazes da si zainteresovan, ubacis neki kompliment, ona to oseti, ako prica prodje dobro trazis joj broj telefona i ako ga dobijes na konju si.sad, kako tebi ovo zvuci, ja nemam ideje vise.
edit: procitaj i post iznad svakako.
kad ga uvatim za ******
onda je to znak
uđi slobodno
..vidi da li disem
mada mislim da ti tada dah zastane na trenutak![]()