Devojke, kojim znacima mocima dajete ZELENO svetlo da vam pridju?

• Začetnik teme Začetnik teme gema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa licno preferiram direktnost,

Pa dobro i direktnost je relativna stvar :lol:
Na sta lici da ti neko odjedanput se pojavi od iza ledja i ni ne prestavi se nego odma iz neba u rebra.
Spontanost je kljuc svakog startovanja, sve treba da ide postepeno, znate vec sto je brzo to je i kuso

pridjes i pokazes nameru da hoces da pricas s njom, da te INTERESUJE ono sto ona ima da kaze, kao da se upoznajes sa drugom nekog tvog druga, ne treba psiholoski da koci cinjenica da je u pitanju devojka koja ti se svidja. Pa ako uspe uspe, ako ne uspe tvoje je bilo da budes prirodan i spontan, neusiljen, neplaniran, ako joj se to ne svidja u startu i naprasito prekine konverzaciju onda nije za tebe, ima los ukus, glupava je, u najmanju ruku nezrela.

pa da pridjes, naravno predstavis se, kazes , svidjas mi se, hoces ..vec zavisno od situacije gde se nalazite

Naravno, bitno je da je ta devojka TEBE primetila ranije, da si joj upao u ochi i da je stekla nekakav povrshan utisak na osnovu tvoje spoljashnjosti za koji mozhesh da se nadash da je pozitivan, pri chemu bi proshao (naravno, ako ceo direktan pristup uradish dovoljno prijatno i pristojno), ili eventualno negativan gde mozhesh dobiti raznorazne odgovore kao shto su "imam dechka", "ne, ne bih, ne mogu" do nekih bezobraznih kao shto je "ne chujem te zbog parfema"

A....izvini onda sam malo pre olako upotrebila "direktno".
Dobar ti je deo do predstavis se.Onda krenes neko caskanje u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite, prokomenarises nesto, ona ce da odgovori nazad naravno, i onda je samo bitno da ti nju stvarno slusas, a ne zveras unaokolo, i razmisljas kad ces vec da joj gurnes jezik u grlo.Pricom pokazes da si zainteresovan, ubacis neki kompliment, ona to oseti, ako prica prodje dobro trazis joj broj telefona i ako ga dobijes na konju si.sad, kako tebi ovo zvuci, ja nemam ideje vise.

edit: procitaj i post iznad svakako.

A....izvini onda sam malo pre olako upotrebila "direktno".
Dobar ti je deo do predstavis se.Onda krenes neko caskanje u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazite, prokomenarises nesto, ona ce da odgovori nazad naravno, i onda je samo bitno da ti nju stvarno slusas, a ne zveras unaokolo, i razmisljas kad ces vec da joj gurnes jezik u grlo.Pricom pokazes da si zainteresovan, ubacis neki kompliment, ona to oseti, ako prica prodje dobro trazis joj broj telefona i ako ga dobijes na konju si.sad, kako tebi ovo zvuci, ja nemam ideje vise.

edit: procitaj i post iznad svakako.

zvuci pristojno

Back