Devojke Koje se Kresu sa Matorcima

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.018
Koji su dobro situirani i imaju brdo love,idu cesto preko ili zive tamo..
Zar lepota,sarm ne igra vise nikakvu ulogu?
Postaju li tuzne kasnije kad osete gordost,kad su sve ljubomorniji i kad im smrdi iz vestackih zuba???
Trazeci zadovoljstvo sa strane....

Poslednja izmena:
Postanu li qurve kasnije kad osete gordost,kad su sve ljubomorniji i kad im smrdi iz vestackih zuba???

Игра. Али, када су млади глупи, ружни и одбојни, улећу старији типови који имају шта да понуде.

Postanu li qurve kasnije kad osete gordost,kad su sve ljubomorniji i kad im smrdi iz vestackih zuba???

Evo ne znam svega mi..
A sarm i lepotu većina ne poseduje ni u mladosti...
Zadnja rečenica nije čak vredna ni komentarisanja. I jako je ružna reč generalno. A i ružno je i to što si je ti upotrebio. Fakat je da bi ti bio jako promiskuitetan, samo da možeš...

ali devojke nazivas qurvama, sto znaci da si ipak ljubomoran, sto i tebi ne daju da malo mocnes..:mrgreen:
Imam i ja solidno love,dobar auto..
nisam nesto ni ruzan,a ni glup..:mrgreen:
od akcije sam i dosta uvazen u mom okrugu i sire..stvarno nije to, da mi je da..haha loda si,da ga mocenem.:rotf:
Ja sam osnovao porodicu jako rano,izgradio karijeru i srecan sam..
nabacuju mi se taj tip devojaka, ali ne zelim sebi probleme koji uvek dolaze pre ili kasnije..;)

Imam i ja solidno love,dobar auto..
nisam nesto ni ruzan,a ni glup..:mrgreen:
od akcije sam i dosta uvazen u mom okrugu i sire..stvarno nije to, da mi je da..haha loda si,da ga mocenem.:rotf:
Ja sam osnovao porodicu jako rano,izgradio karijeru i srecan sam..
nabacuju mi se taj tip devojaka, ali ne zelim sebi probleme koji uvek dolaze pre ili kasnije..;)

Da i to problematika zdravstvene prirode, :lol:

Back