SIROMAŠNE PARIS HILTON. Ovo ne znači da su to devojke koje nemaju para (vrlo je nepristojno javno pričati o nekome na taj način) već samo znači da imitiraju život dotične sa mnogo manje love.
Po dobi to su devojke izmedju već opisanih KLINKI i Devojaka +25.
Radi se o devojkama koje nešto studiraju (od reforme visokog školstva čini mi se da svi nešto studiraju pa i oni koji nisu bogom dani), i prate dosledno životnu filozofiju ni-brige-ni-pameti. Minimalizam i u oblačenju i u kapacitetima. I tako ide dan za danom pred kockastim ekranom.
Uvek željne provoda u godinama sirotinjske zabave. Izlaze na sva mesta gde ih pozovu. Večno okružene gomilom drugara uvek spremnih da plate piće i da isperu usta sa njima ( ispovediće se jedan drugom u kladionici sutradan "ma ja to malo u slobodno vreme. ." ).
Najbolji prijatelj i idealan medijum za hranjenje ega, svima nama sa ovog foruma mrski - m.f. Facebook. WC služi za fotografisanje. ( "ovih dana nemam profilsku sliku jer mi se renovira kupatilo")
Pa ipak, mislim da većina ovih devojaka "nije loša u duši". Nisu opasne za okolinu (ne, neću reći onu tipsku "daju loš primer" jer za početak neka popovi daju primer deci!).
Na tvoje "ćao" odgovoriće ti "ćao" bez arogancije. Sve ok. Malo sramote i blama? ili abortus? Not big deal. Sve je za ljude i sve je dozvoljeno. . čist neoliberalni koncept
Možda se, istina uz dosta napora, i omastiš. Moraš biti uporan. Pucaju od samopouzdanja (bez potrebe da to demonstriraju) i nemoguće ih je očarati.Kraljice noći, zvezde večeri, princeze grada, dvorske lude. .
Ne, nemam ja ništa protiv, neka živi svako ko kako hoće al bože ne daj samo da mi ćerka bude od ovih jer život nije evin i adamov vrt. .