Devojke i njihov IQ

ma majku vam evo vam

350px-IQ_curve.svg.png

Ne znam zasto se tema odnosi samo na devojke kad to moze vaziti za sve. Mislim da kad je neko malo manje inteligentan ( prosek ili donji prosek ) treba mu vise muke za ocene dovoljno dobre da upise fax i verovatno ce biti skloniji da iz tog razloga odustane. Dakle, gotovo sam siguran da osobe bez fakulteta ( dakle oni koji ga nikad nisu ni upisali ) imaju manji iq od fakultetski obrazovanih. Sad se setih jedne teme negde - da li podcenjujete ljude bez faxa? Moj odgovor bi bio da se trudim da ne razmisljam tako...

E, da, to sam ispustio da dodam: da nije bitno da l' je ribetina ili frajerchina bez faksa. A dobro ti je i ono da je potrebno uloziti nekakav trud pa izbeci predrasudu da se radi o bicu nize inteligencije. Jer prirodno je pomisliti da je taj neko ipak zakrzljao, ako se vec nije odlucio niti da podje na fax, sto je danas u rangu onog sto je nekad bila srednja skola (znaci, nesto kao prosecan nivo obrazovanja).

e ljudi tu ste bojim se u pravu. Danas fax jeste kao juče srednja škola, i mislim da bi brak između osobe koja ima fax i osobe koja ga nema (npr. ima neku trogodišnju školu) prestavljao problem... U redu je oni se vole i sve to... ali za 20 godina, probudiš se i zapitaš se "šta sam ja to oženio/udala?!".
Možda ja i grešim, ali opet...

šta vi miliste?

Devilishgirl:
loshe se izrazavash..
to nije obaveza, to im je posao, kao shto je tebi da ih podyebavash..moze, a i ne mora..
i uopshte nije smeshno, to nije nimalo lak posao, udisanje silnih hemikalija i gluposti..a treba biti i kreativan..

Hahah pa dooobro...

Lose sam se izrazio, ali hteo sam da kazem da im je to najveci mentalni napor.

Ja nekako bas volim taj miris u frizerskom salonu ono, onaj puder pa lak i sve te kada se pomesa... Naravno ne racunam "miris" farbe! :shock:

Znas kako niko ne bi na da bude rudar ni fizikalac..... Iz ato treba kreativnost... ;)

Back