Devojka pre samoubistva tražila pomoć putem Jutjuba

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Kanađanka Amanda Tod (15) pronađena je mrtva samo nekoliko nedelja pošto je na Jutjubu objavila snimak u kome preklinje svoje mučitelje da je ostave na miru.

Amanda je snimak postavila 7. septembra, a putem poruka napisanih na listovima hartije "ispričala" je kako su je nasilnici maltretirali i priznala da je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo.

Amanda je bila učenica desetog razreda alternativne osnovne škole u Kokvitlamu. Ona tvrdi da je maltretiranje jpočelo kada je poslala prijateljima fotografiju svojih obnaženih grudi. Devojka se potom preselila u drugi grad, ali je ponovo bila maltretirana, pošto je ušla u ljubavnu vezu sa starijim muškarcem koji je imao devojku.

Amanda je zatim dobila batine od devojke muškarca s kojim je bila u vezi, dok je gomila ljudi navijala i urlala. U sredu je policija u Kokuitlamu, u porodičnoj kući, pronašla Amandino telo.

glupača, ne verujem da su je toliko maltretirali da je morala da se ubije...ljudi žive kao beskućnici pa se ne ubijaju

sledeci put barem malo razmisli pre nego sto se napravis pametan.
ne znas nista o njoj i njenom zivotu, a da ne govorim o stanju u kome se nalazila.

naravno, samoubistvo nikada nije resenje, ali ni covek nije uvek potpuno priseban i ne razmislja racionalno. dete pogotovo.

a ti nemaš pojma kako tinejdžeri znaju da od sitnice naprave slona...i ne obraćaj mi se tako, dobio po njušci da mi tako kažeš u lice...tema se komentariše, a ne moj komentar

pa upravo se o tome radi.
nije glupaca vec je u osetljivim godinama (a i situaciji) kada joj je potrebna mnogo veca paznja.

a opet se pravis pametan.
kako znas da bih dobio po njusci kad me nikada u zivotu nisi video?
a ja cu kometarisati sta pozelim, ne postoji bezveze opcija "odgovori sa citatom".

pa upravo se o tome radi.
nije glupaca vec je u osetljivim godinama (a i situaciji) kada joj je potrebna mnogo veca paznja.

a opet se pravis pametan.
kako znas da bih dobio po njusci kad me nikada u zivotu nisi video?
a ja cu kometarisati sta pozelim, ne postoji bezveze opcija "odgovori sa citatom".

pa zato ćeš sledeći put biti prijavljen, pa nastavi

pa zato ćeš sledeći put biti prijavljen, pa nastavi

a ti si onaj sto postavlja dnevno 150 tema na ovom pdf-u pa misli da je njegov?

nikada nikoga nisam prijavio, sad cu tebe, zbog ovoga:
i ne obraćaj mi se tako, dobio po njušci da mi tako kažeš u lice
.
te prijave nemaju svrhe, ali kad "pretis" time, nema problema.

sad ti prijavi mene, jer sam citirao tvoj post. :roll:

uzdravlje!

sledeci put barem malo razmisli pre nego sto se napravis pametan.
ne znas nista o njoj i njenom zivotu, a da ne govorim o stanju u kome se nalazila.

naravno, samoubistvo nikada nije resenje, ali ni covek nije uvek potpuno priseban i ne razmislja racionalno. dete pogotovo.

Колико сам схватила, за све је сама крива.

Сама објавила сличице.

Сама се спанђала са старијим који има девојку, па добила батине.

Дакле, чачкала мечку без рукавице.

И онда тражила помоћ преко друштвене мреже, а пре тога покушала два пута?

Није њој било помоћи, јер да је хтела помоћ тражила би је где треба.

Колико сам схватила, за све је сама крива.

Сама објавила сличице.

Сама се спанђала са старијим који има девојку, па добила батине.

Дакле, чачкала мечку без рукавице.

И онда тражила помоћ преко друштвене мреже, а пре тога покушала два пута?

Није њој било помоћи, јер да је хтела помоћ тражила би је где треба.

Sto bi rekli ljudi - sama pala, sama se ubila. :neutral:

Sto bi rekli ljudi - sama pala, sama se ubila. :neutral:

Укратко - да.

Не видим шта је ту за саблажњавање и самилост.

Ја сам свесна тога да не могу сви да буду јаки, али онда не треба да изазивају.

Ако не можеш да поднесеш последице својих дела - седи ди си, јер каки си ни за ди си ниси.

:lol: Да се помогне чоеку.

tumblr_mbckqlfJbO1rs7vwk.png

Back