DEVOJKA NAJBOLJEG DRUGA

Djindjin Li

Početnik
Poruka
33
Imam jedno pitanje....

Kako biste reagovali kada bi vam devojka ( ili pak, žena! ) najboljeg druga otkrila da gaji prema vama neka skrivena osećanja i da želi da bude sa vama ( a da je pritom vrlo lepa, zgodna i da već neko vreme i vi razmišljate o tome kako bi bilo kad bi bilo ) ?

Da li postoji medju muškarcima kodeks ponašanja, da je drugar uvek važniji od žene ?
I da li bi zaboravili na prijateljstvo ako bi osećanja bila obostrana ?

Imam jedno pitanje....

Kako biste reagovali kada bi vam devojka ( ili pak, žena! ) najboljeg druga otkrila da gaji prema vama neka skrivena osećanja i da želi da bude sa vama ( a da je pritom vrlo lepa, zgodna i da već neko vreme i vi razmišljate o tome kako bi bilo kad bi bilo ) ?

Da li postoji medju muškarcima kodeks ponašanja, da je drugar uvek važniji od žene ?

Moje resenje bi bilo ako ti je to zaista dobar drug.Reci mu da ona zeli da se je"e sa tobom
i da bi on trebao da je ostavi.

Naravno ne da je ostavi za tebe vec da vas dvojica prekinete svaki kontakt sa njom jer je kucka

Ma ja sam i očekivala ovakve odgovore, samo sam se uverila u suprotno , pošto je moj bivši poslednje 2 godine "animirao" ženu svog najboljeg prijatelja i onda me interesovalo šta je to što treba da se desi da bi muškarac prekršio kodeks samooraja, što bi rekao moonja....

Kao sto ima prevrtljivih zena-muskaraca u ljubavi tako isto je u prijateljstvu..neki prijatelji pokazu ljubomoru i zavist na osobu s kojom smo..sto se kodexa tice ne postoji..a konacan odgovor je šbbkbb.

Imala sam prilike da se uverim u ovo što kažeš. Moj bivši je imao drugara koji nije mogao da sakrije koliko je ljubomoran na našu vezu i koliko mu zavidi. To je za mene licemerje....

Imam jedno pitanje....

Bilo bi mi odvratno - situacija, a možda i ona...

ja bi insistir'o na trojci..znash ono sa drugarom delish sve..:rolleyes: meni se desilo da mi drugar startuje devojku..dakle ..kolk'o ljudi,tolk'o cudi..a i te veze su u sushtini vec gotove,chim neko tu trazi leba preko pogace..meni je to bedno,pa se ne upushtam u takve avanture..vishe zbog mene nego zbog prijatelja,priznajem..neinteligentno mi je i na neki nachin podlo..

Imam jedno pitanje....

Prijateljstvo je potrebnije, a ona, kako je izneverila njega, tako će i tebe... Osim ako i ti nisi isti kao ona, pa bi, doduše bolno, spasli čoveka dve "gije u nedrima" jednim udarcem.

nije važno dal mi je drug, neznanac ili neprijatelj, to ne bih učinio zbog svojih principa.
što reče kant:
"postoji samo zvezdano nebo iznad mene i moralni zakon u meni!"

ali ipak, ako već postoji i takva riba ispred mene, i ja se ložim poprilično na nju kao što si napisala, a to nužno znači da mi se sviđa i njena ličnost, godilo bi mi da ona iznese ponudu koju si navela, čisto da bih testirao snagu svojih principa, te bih je glatko odbio, srdito je podsetivši da je u vezi i da to ne bi bilo fer prema njenom dečku! alo bre, kakvo crno udruživanje u preljubnički poduhvat, taj film neće gledati...

ali priznajem da bih u nekim drugim situacijama rado gvirnuo ako mi se neočekivano ukaže prilika da je krišom (bez njenog znanja) izvoajerišem, odnosno bacim po neki pogled....
tj. to što je devojka drugara ne znači da pre svega nije lep primerak ove naše vrste primata. a ja volim životinje, volim kad vidim sokola, zeca, itd itd, i sve ostale lepote prirode, pa što bih pred njom zatvarao oči.
ali zadovoljio bih se time, tj prizorom. baš kao što ne moram posedovati sokola, zeca itd da bih uživao pred činjenicom što postoje....

Imam jedno pitanje....

Po nekoj generaliji, ne da bi zaboravili na ortaka ako bi "osećanja" bila obostrana, nego ako samo ima dobru sisu. Recimo. Nije potrebno ni da je preterano lepa, poziv na parenje je nešto što izgleda malo koji može da odbije tek tako.....
Videla sam par puta live.

Odmah karaj.....i preuzimaj.....

Ona bi ti napakovala nešto ako bi je odbio, pa opet ne bi bio u dobrim odnosima sa drugom.
Ona nije za njega , pa i njemu činiš uslugu.
Prava ljubav je retka , mani moral "ko prvi devojci njegova devojka".
Nepoštovanje koje naizgled činiš prema njegovom vlasništvu nije učinjeno jer nisi ti ubacio crva, muvao, a vlasništvo je ionako prestalo da bude njegovo.....

Dakle u današnje doba, odmah overi , i prvi mu objasni da se oladi , naravno tek posle komadanja njegove piletine.....

Od pravog druga, nikad. Pa ebote ima toliko zena sto bi se u takve situacije uplitao. Mada treba razmisliti da li je i taj drug sa njegove strane takav isto, ako je on neki luftiguz onda bi me bas zabolelo... od prekomernog sexa. :lol:

haha, pa neka razmišlja ona koliko želi, verovatno bih joj u trenucima dokolice pao na pamet i da me nije uhvatila kako je odmeravam. uostalom, ne treba ja da čuvam njihovu vezu svojim ponašanjem, već su za to zaduženi on i ona. što bi rekli katolici, ne mogu ja da budem veći hrišćanin od pape.

ali poenta je da je za preljubu potrebno dvoje. jedan nije dovoljan. sve što treba raditi jeste ne dozvoliti da se cifra sa jednog popne na dva.
dovoljno je da se makar jedno od nas dvoje drži ove formule pa je preljuba i teoretski nemoguća.
tako da, kao što vidiš, sve je pod mojom kontrolom, jer uvek mogu neutralisati sebe.
ali naravno da je ne bih navlačio i flertovao sa njom, da neko ne izvuče pogrešan zaključak, već kao što rekoh, samo bih ponekad umeo da bacim pogled i to je gornja granica do koje bih išao.
zauzete žene za mene kao i da ne postoje, one nisu moja ciljna grupa i ne znam što traže preko hleba pogaču, gde je tu osećaj za meru? hajde nek pruže malo prostora samim devojkama, valjda i one treba da imaju momke.

Imam jedno pitanje....

Da sam na tvoje mesto, prvo bih gledala vrednosti prijatelja..jer nikad ne bih tako zeznula nekog ko je bio tu za mene i u dobru i u zlu.. Inace moze da bude da te ta zenska osoba samo proverava..ipak, ja bih se klonila takvih muwalica :)

Imam jedno pitanje....

I nemoj da mu govoris nista o tome, jer bi vise njoj verovao nego tebi..

Back