sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta bi uradili da izadjete sa devojkom i tako kroz razgovor provalite da je gazena kao poligon za isprobavanje tenkova, da li bi je istorbali ili cak ni to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi uradili da izadjete sa devojkom i tako kroz razgovor provalite da je gazena kao poligon za isprobavanje tenkova, da li bi je istorbali ili cak ni to?
dalmatinac, šta znači ''zloupotrebiti orgazam''?![]()
uff, ne volim takve, prilično sam gadljiv na samu pomisao da ih je imala nekoliko, a kamoli desetine....fuj...
ranije bih i podlegao iskušenju da je kresnem bez obaveza, ali danas sa ovim znanjem i duhovnim razumom koji posjedujem, dao bih sve od sebe da izbjegnem to...
inače te žene koje su imale mnogo partnera, i zloupotrebljavale orgazam(čak i tokom trudnoće), rađaju često djecu sa govornim manama, autizmom, i raznim drugim manama itd...
ne verujem...![]()
mislim da je imao temu o tome kako je samozadovoljavanje lose iliti sve cemo u pakao,al ajd da ne gresim dusu za ovaj deo sa paklom nisam sigurna
- - - - - - - - - -
mjaaaao molim bruz zlija da dodje bas bi uivao na ovoj temiXD
pošto sam mnogo duševan u zadnje vrijeme, iako si nula od žene, i pratiš me po temama..ipak ću da ti odgovorim..
svaki seksualni ekces, bilo putem masturbacije ili snošaja dovodi najčešće do poremećaja u radu endokrinih organa...mada spisak ostalih problema je predugačak...nekog to zaobiđe, pa mu samo otpadne kosa, ili malo proćelavi...sve zavisi od organizma...
a to da li ćemo u pakao, ili ne...to Šime ne zna...ali znam da ako si iole razumna, da ćeš bataliti sa tom štetnom navikom, kako po tijelo tako i po psihu...![]()
pošto sam mnogo duševan u zadnje vrijeme, iako si nula od žene, i pratiš me po temama...ipak ću da ti odgovorim..
svaki seksualni ekces, bilo putem masturbacije ili snošaja dovodi najčešće do poremećaja u radu endokrinih organa...mada spisak ostalih problema je predugačak...nekog to zaobiđe, pa mu samo otpadne kosa, ili malo proćelavi...sve zavisi od organizma...
a to da li ćemo u pakao, ili ne...to Šime ne zna...ali znam da ako si iole razumna, da ćeš bataliti sa tom štetnom navikom, kako po tijelo tako i po psihu...![]()
djevojčice, nastaviš li sa tim aktivnostima, ne samo što ćeš sjebati štitnu, već uskoro očekuj i dijabetes tip 1...i da nakačiš još neku autoimunu boleštinu..
a ti kako hoćeš...![]()
uff, ne volim takve, prilično sam gadljiv na samu pomisao da ih je imala nekoliko, a kamoli desetine....fuj...
ranije bih i podlegao iskušenju da je kresnem bez obaveza, ali danas sa ovim znanjem i duhovnim razumom koji posjedujem, dao bih sve od sebe da izbjegnem to...
inače te žene koje su imale mnogo partnera, i zloupotrebljavale orgazam(čak i tokom trudnoće), rađaju često djecu sa govornim manama, autizmom, i raznim drugim manama itd...
brate sta ces ti propustiti u zivotu zbog tga sto ne volis tunele sa vise traka..
ako je tebi seks sa njom do jaja ako ti prija ko osoba i ako si srecan s njom zasto je bitno koliko se torbala...jesi srecan je te zadovoljava jel zna svasta u krevetu,cuti i zivaj nisu svi te srece da im je riba zeljna i voljna...![]()
Pokusao da se provedem, vec kad smo izasli ...msm, sta drugo raditi ?
Jesi provalio kako one imaju onaj cudan miris, da ne kazem smrde? Od cega je to? Valjda svi ti sekreti od puno jebaccca
- - - - - - - - - -
Sve je to super, a prenesi mi na kitu to svoje hartavilo. I sta onda