Gost
e, ma kucka... ta sto ti je uzela decka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preživećeš, meni je najbolja drugarica spavala sa prvom ljubavlju. Okej nisam se zabavljalaa s njim ali sam ga volela do... Ma u wc sam išla i mislila na njega. Bila sam samo jednom snjim.Ali ona je znala svaku misao moju o njemu pa mi je to uradila.
Preživećeš.
Da li si svesna da preterijes? Razumem da ti je tesko, ali da pricas kako ces se odseliti, ubiti i sl. je van svake pameti. Pa taj tip te ne zasluzuje! To sto kazes da si imala savrsenu vezu je samo u tvojoj glavi. Da je bila savrsena on se ne bi setao od jedne do druge! Pronadji u sebi malo ponosa i okreni se drugim stvarima u zivotu. I zapamti: ON NE ZASLUZUJE TVOJU LJUBAV!!!!!!!
Postoji devojka koja mi je unistila savrsenu vezu,i sada je sa mojim bivsim deckom...Ja njega uzasno puno volim,a on je sa njom...Ja sam tek pre neki dan videla tu devojku,i nije vise od mene privlacnija(mada znam da nije problem u spoljasnjem izgledu).
Taj decko je prvo bio sa njom,pa je bio samnom,pa sa njom,pa samnom,i sad je ponovo sa njom...Danas sam se posvadjala sa njom,jer sam ja tom decku pisala da je ona mene ogovarala(sto i jeste istina...)i ona se nesto pogubila...Htela sam da je isamaram,ali nisam zbog njega jer ga volim,i samo bi ga stavila u neprijatnu situaciju...
A nju mrzim iz dna duse,jer je ona za sve kriva!Poludecu,ako mi ne pomognete!!!Pomazite kako znate i umete!
Postoji devojka koja mi je unistila savrsenu vezu,i sada je sa mojim bivsim deckom...Ja njega uzasno puno volim,a on je sa njom...Ja sam tek pre neki dan videla tu devojku,i nije vise od mene privlacnija(mada znam da nije problem u spoljasnjem izgledu).
Taj decko je prvo bio sa njom,pa je bio samnom,pa sa njom,pa samnom,i sad je ponovo sa njom...
Danas sam se posvadjala sa njom,jer sam ja tom decku pisala da je ona mene ogovarala(sto i jeste istina...)i ona se nesto pogubila...Htela sam da je isamaram,ali nisam zbog njega jer ga volim,i samo bi ga stavila u neprijatnu situaciju...
A nju mrzim iz dna duse,jer je ona za sve kriva!Poludecu,ako mi ne pomognete!!!Pomazite kako znate i umete!
8) 8) 8) Ne moras nista od toga.
Prosetaj malo delovima grada kojima ranije nisi. Upisi neki kurs, engleskog, Fotoshopa, CorelDraw, Italijanski (narocito atraktivan za devojke), probaj novo drustvo, radi i zivi drugacije nego ranije, cisto radi promene, jer demoni proslosti nas uvek cekaju samo u kaljuzi proprcenog snega, nema ih nikad u snegu celcu kojim jos nismo hodali i gde nas hrabre andjeli jos nedozivljenih novih zivotnih avantura.
Zivot je otkrivanje i radjanje, mani se tog drustva koje te tako mladu vodi u penziju, zivi zivot i disi ga punim plucima.
I onda ce ti se odjednom otvoriti novi vidik, sresces nove likove, i veruj mi, prvo ces se pitati kako sve te svetove ranije nisi videla i kako sve te nove mladice ranije nisi gledala.
To ti je kao da sve vreme (kao sad) provodis na Zemljinom satelitu Mesecu, a sa druge strane te cekaju citava sazvezdja i galaksije novih zivotnih iznenadjenja i likova koji cekaju da se pojavis i pocnu da se bore za tvoju naklonost.
Zivi i Pobedi ! I doci ce dan kada ce ti crvi tvoje proslosti cvileti za tobom da ih samo pogledas, a ti ces punim grudima udisati opojni miris rascvetale livade svog novog zivota !
Bog s tobom ! :wink:![]()
![]()
Kao da sam chitala opis svoje proshle veze!Strashno!Ja sam takvu jednu htela da zadavim, ali sam posle shvatila da ni on nije nevinashce i da se ne nerviram uzalud, da cu samo sebi da skratim zivot i da cu da ocelavimKreteni su na svakom coshku nazalost, koji samo chekaju da nas povrede..Ali meni ne moze da udje u glavu:ZASHTO S NJOM???Ona je unishtila nashu vezu.Nije da sam ga volela, ali, ipak, povredio mi je ponos!!!
S vremena na vreme se setim, i uprkos tome shto sam se razocharala u njega, zivim dalje, krupnim koracima idem u zivot!!!!!!!!
Taj decko je prvo bio sa njom,pa je bio samnom,pa sa njom,pa samnom,i sad je ponovo sa njom...
Danas sam se posvadjala sa njom,jer sam ja tom decku pisala da je ona mene ogovarala(sto i jeste istina...)i ona se nesto pogubila...Htela sam da je isamaram,ali nisam zbog njega jer ga volim,i samo bi ga stavila u neprijatnu situaciju...
postavljacica teme se udala i rodila sina, evo vec puni drugu, a prica se po kraju da je opet u drugom stanju...