Devojka ista Mona Liza?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.167

Jedna devojka je izazvala veliku pažnju tokom vožnje metroom. Svi su gledali u nju zato što liči na Mona Lizu, koju je na platnu ovekovečio Leonardo da Vinči.​

Kada su ovu devojku videli u metrou, ljudi su se pitali da li je sišla sa platna čuvene slike?
Devojka ima isti oblik glave, crnu kosu koja je duga kao kosa Mona Lize i prepoznatljiv zagonetni osmeh, a sliku i snimak devojke o kojoj bruji ceo svet pogledajte OVDE.

Kada se zagledate u nju može vam se učiniti da gledate pravo u Mona Lizu Đokondu.

Jedna devojka je izazvala veliku pažnju tokom vožnje metroom. Svi su gledali u nju zato što liči na Mona Lizu, koju je na platnu ovekovečio Leonardo da Vinči.​

Kada su ovu devojku videli u metrou, ljudi su se pitali da li je sišla sa platna čuvene slike?
Devojka ima isti oblik glave, crnu kosu koja je duga kao kosa Mona Lize i prepoznatljiv zagonetni osmeh, a sliku i snimak devojke o kojoj bruji ceo svet pogledajte OVDE.

Kada se zagledate u nju može vam se učiniti da gledate pravo u Mona Lizu Đokondu.
Pa...
Broj Mona Liza bi bio možda veći da ne pumpaju usta i da se ne šminkamo. Podeljena su mišljenja oko toga da li je uopšte ta Mona Liza etalon ikakve lepote, te da li se smeška ili ne, i da li je uopšte postojala, ali se priznati mora da je proslavljena likom do večnosti, a tamo-niko ne zna šta ju je dočekalo i da li je.

Sve je teže proceniti šta je montirano, a šta ne.Nisam nikakav tehnički stručnjak, no meni ovaj snimak izgleda kao montaža. Ako pogledaš detalje, kao osobu pored, treptanje u određenim intervalima...šta znam...:think:
Ne mora da znači.. fudbaler Tomas Vermaelen isti kao Jud Lav.. ili obratno. ;)
4.jpg

meni deluje kao montaža...nekako nije dovoljno realistično...

Kod mene u komšiluku sam svakodnevno sretala ženu koja toliko liči na Marinu Tucaković da sam u prvi mah pomislila da je ona, a onda se setila da nismo u istom gradu.
Sad nešto razmišljam, ne viđam je, ili više nisam obraćala pažnju ili je i ona pošla put Marine :think:
Hoće to s dvojnicima :mrgreen: ( malo crnog humora, ne zamerite )

e ovog puta je vestacka inteligencija bas preterala.

Back